in , ,

Egy magyar színész véleménye a Novák Katalint gyalázó Bartusról és az Amerikai Népszaváról: „Fekáliagyár”

Bartus László vezette Amerikai Népszava, ti éljetek és viruljatok

A máskor saját nevét oly bátran feltüntető bartuslaca a Novák Katalinról írt publicisztika mellett nem élt azzal az alapvető és jogos elvárással, hogy feltünteti a szerző kilétét. A kis sunyi hangulatrontó tudta jól, hogy név nélkül a szerkesztőségének egésze viszi a balhét azért a kanális szagú betűhalmazért, amelyet a magyar köztársasági elnökről összehordott.

Számomra pusztán a cikk címe elég volt ahhoz, hogy viszketni kezdjen a tenyerem, íme:
„Novák attól sem lesz népszerűbb, ha belefullad a Balatonba.”

A cikken belül még ráerősít, ha nem fogtuk volna fel kellően a cím által közvetített tartalmat:
„Novák a magyar nép szimpátiáját azzal tudná megnyerni némileg, ha látványosan belefullad a Balatonba, akkor kapna némi rokonszenvet. Egyébként nincs esélye.”

És ezen mondatok után a nemzetközi egyezmények írott és íratlan szabályainak megfelelően nem megy azonnal egy járőrkocsi a bartuslaca által fémjelzett szerkesztőséghez és vezeti el az összes lehetséges gyanúsítottat, az ebben a cikkben közreműködőket, azaz ennek fekáliagyárnak a működtetőit? Nem érkezik azonnal egy szellemi közegészségügyet védő egység fertőtlenítő szerekkel felszerelkezve?
Bartus és bármelyik szerencsétlen szerkesztőségi alteregód! Ha az én feleségemről írnál ilyet, vagy bármelyik szerettemről, én kiutaznék hozzád és megkérném, hogy ismételd meg a szemembe a fentebb idézett mondatokat. Ja, már előre látom a nyüszítő szűkölésedet, hogy de hát így, meg de hát úgy.

Te anyaszomorító! Novák Katalin egy 3 gyermekes édesanya, férje van, szülei és barátai és tágabb értelemben milliós létszámú politikai támogatója. És akkor te, meg a többiek magatokra húzva saját szerkesztőségetek anonimitást biztosító koszlott és feslett gúnyáját élcelődni mertek a magyar köztársasági elnök Balatonba történő LÁTVÁNYOS vízbefulladásán. Neked mi a LÁTVÁNYOS, te előember? Ha hörögne előtted és csapkodna a kezeivel? Ha segítségért kiáltana, miközben az Amerikai Népszava kórusban üvöltené, hogy hajrá, nincs már sok hátra Katalin?!

Ti szavak elfuserált gazemberei! A helyetted, helyettetek érzett szégyen és megvetés érzése nem fejezi ki kellőképpen azt a felháborodást, amit érzek, amit sokmillióan érzünk irányotokban.
Mégis azt mondom, hogy te és nyúlfarkincányi csapatod éljen és viruljon. Legalább intő példaként szolgáltok a világ normális felének az ördögi gonoszságra és a lelketlen sz@rjankók mindenkori újra termelődésére.

Bognár Zsolt  /Parabolha/

 

 

 

 

ITT TUDOD KÉRNI ÉRTESÍTŐNKET!

 

Budapest vezetésében már egymást gyepálják – Kamu Geri helyettese is kiakadt a jegyárak emelésén – Videó

Ez a legalja – Bartus László Novák Katalin Balatonba fulladásáról értekezett