in , ,

Magyar foci – Megjöttek a magyargyűlölők – Üzent az amerikai Népszavás Bartus László a magyaroknak és Marco Rossinak is: Üzenjük Rossinak: „Mi sem szeretjük a magyar válogatottat és nem szurkolunk neki, amihez neki semmi köze.”

Üzenjük Rossinak, mindenki annak szurkol, akinek akar

Ez már a no komment kategória, olvassák csak:

 

Mi sem szeretjük a magyar válogatottat és nem szurkolunk neki, amihez neki semmi köze.

„Ahhoz képest, hogy propagandacélokból és nacionalista érdektől hajtva Marco Rossit a NER csupán nem olyan régen dobta meg magyar állampolgársággal, Rossi elég korán felvette az Orbán-rezsim kirekesztő és megbélyegző stílusát: szégyenkezésre szólította fel azokat, akik magyar létükre nem szeretik és nem szurkolnak a magyar válogatottnak. Még szerencse, hogy nem kérdőjelezte meg mindjárt a magyarságukat is. Ez lesz a következő lépés?

Üzenjük Rossinak: mi sem szeretjük a magyar válogatottat és nem szurkolunk neki, amihez neki semmi köze.

Mindenki annak szurkol, akinek akar. Ha már egyszer felvette a magyar állampolgárságot, annyira tájékozódhatna a magyar viszonyokról, hogy egy önkényuralmi rendszer propagandacsapatának a szövetségi kapitánya, amely a magyar futballt lenyúlta, minden máshoz hasonlóan kisajátította és a diktatúra céljaira, legitimilására működteti.

Engedje meg Rossi nekünk, többi magyarnak, hogy eldöntsük, támogatjuk-e Orbánnak a magyar futball kisajátítására, kézzel vezérlésére, rendszere érdekében való működtetésére, a szabad piac kizárására irányuló tevékenységét. Nem támogatjuk. A magyar futball nem a magyar nemzeté, hanem Orbán Viktoré, szurkoljon neki az Orbán Viktor meg a fideszesek. A magyar futball önállóságát felszámolták, a NER részévé tették. Nem értünk van, hanem ellenünk.”

– ezt sikerült Bartus Lászlónak kiokádnia magából.

Ezúton gratulálunk neki.

 

 

mindenszo.hu

 

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

1500 karakterben taposták meg Juszt Lászlót, de nem akárhogy és nem akárki!

Nyílt levél az amerikai népszavás Bartus Lászlónak: te egy hungarofób magyargyűlölő vagy