in , ,

Agyhalál: a kommunista Bartus szerint a pápa beállt az oroszok mellé a sötét oldalra

A pápa a gyilkosok mellé állt az elnyomottakkal szemben.

„A pápa kapitulációra és az oroszokkal szembeni fegyverletételre, önfeladásra szólította fel Ukrajnát. A római egyházfő ezzel korábbi álláspontját változtatta meg, amelyben elítélte az orosz területszerző tömeggyilkos háborút. Javaslatával az oroszoknak adná nem csupán a megszállt ukrán területet, hanem egész Ukrajnát, megnyitná az utat Putyin előtt Európába.

 

A pápa Ukrajna átadásával a III. világháborút veszélyezteti, mert csak abban az esetben lehetne elkerülni azt, ha a béke érdekében mindenki lemondana a védekezésről, átadna mindent az oroszoknak. Ez pedig nem fog megtörténni. Álnok és hazug retorika a békére, az emberéletekre való hivatkozás, mert ez még több halottal járna. Nem is erről van szó.

Annyit még a Vatikánból is lehet látni, hogy az oroszok nem elégednének meg a két keleti megye megszerzésével. Nyíltan hangoztatják az eredeti terveiket, Kijev és egész Ukrajna elfoglalását. Újabb országokat fenyegetnek arra az esetre, ha Ukrajna kapitulál. A pápa nem a megtámadottak, az üldözöttek, az elnyomottak, hanem a gyilkosok mellé állt.

Ez pedig azt jelenti, hogy a Vatikánon belüli hatalmi harc eldőlt, győztek azok a sötét erők, amelyek a katolikus egyház államok fölötti világuralmáról soha nem mondtak le, amelynek nem más az akadálya, mint a felvilágosodásból született liberális demokratikus világrend, amit Róma sötét urai az ellenségüknek tartanak. Ráéreztek, hogy Putyin ezt megdöntheti.”

 

 

– írja a bomlott agyú Bartus. Lassan hívni kéne hozzá az ügyeletet.

 

 

mindenszo.hu

 

 
Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

Újra a baloldalon röhög mindenki – Libsik által szervezett traktoros tüntetés volt Budapesten – 1 traktor volt jelen

Agyhalál: a mocskos szájú Herczeg Zoltán kijött a sittről és azonnal durván fröcsögni kezdett – Vissza kéne zárni