in ,

Egy 444 féle álhíroldalnak már rég nem kéne működnie Magyarországon – Az amerikaiak dezinformációs lapja

A hárombetűs szolgálatok akcióban

A drogos, beteg, agyhalott 444 szerkesztősége jól megél a külföldi megbízóik pénzéből.

Dől a “mikroadománynak” hazudott külföldi zsé a laphoz, miközben a szerkesztőségben becuccozva naponta ontják magukból a nagyobbnál nagyobb baromságokat.

 

Most éppen a Semmelweis Egyetem a célpont, hazudtak is egy jót az egyetemről.

 

A Semmelweis Egyetem közleményében határozottan visszautasítja a 444.hu hírportálon 2021. október 19-én megjelent, “A világ vezető lapjába szánták, végül egy öregedéstudományi folyóiratban jelent meg Merkelyék országos kutatása” című cikk bújtatott állítását, mely szerint az országos, reprezentatív H-UNCOVER-vizsgálatról szóló publikáció nem annak tudományos értéke, hanem protekció alapján jelent meg a Springer lapcsoport tulajdonában álló amerikai D1-es, vezető lapban.

A cikk rövid idő alatt, a közlemény megjelenésének időpontjában már 35 nemzetközi hivatkozást ért el, ami kimagasló értéknek számít.

A PUBLIKÁCIÓ SIKERÉT MUTATJA – MAGYAR VISZONYLATBAN RITKÁN FORDUL ELŐ –, HOGY A JÁRVÁNYTAN ÉS A VIROLÓGIA HÁROM NEMZETKÖZI HÍRŰ SZAKTEKINTÉLYE ÍRT SZERKESZTŐI KÖZLEMÉNYT, elemezve a H-UNCOVER-vizsgálat tanulságait. Ezek a szakértők:

Professor Martin McKee
Professor McKee Európa vezető epidemiológusa, az Európai Népegészségügyi Társaság (az European Public Health Association korábbi) elnöke, a WHO alatt működő European Observatory on Health Systems and Policies kutatási igazgatója. https://en.wikipedia.org/wiki/Martin_McKee

Professor Jorge Quarleri
Professor Quarleri Argentína vezető virológus kutatója.

Professor S. V. Subramanian
Professor Subramanian a Harvard Egyetem professzora, aki a nemzetközi tudományos életben a legidézettebb 1% közé tartozik.

 

A GeroScience az amerikai öregedéstudományi tudományos társaság nyolcas impaktfaktorral rendelkező, nagy presztízsű lapja, melynek főszerkesztője magyar.MINDEN HAZAI EGYETEM TÖREKVÉSE AZ, HOGY MINÉL TÖBB TUDOMÁNYOS LAP FŐSZERKESZTŐJE DOLGOZZON AZ INTÉZMÉNYEI FALAI KÖZÖTT.

A Semmelweis Egyetemet 10. 12-én kereste meg a 444.hu szerkesztősége az alábbi linken elérhető kérdésekkel (https://semmelweis.hu/mediasarok/2021/10/19/semmelweis-egyetem-reszletes-valaszai-a-444-hu-nak-a-h-uncover-kutatassal-kapcsolatban/), melyekre 10. 14-én részletesen válaszolt az intézmény azzal a kéréssel, hogy változtatás nélkül közölje a válaszokat a portál. A 10. 19-én megjelent eredeti cikk csak részlegesen tartalmazta az egyetem válaszait, és bár az írást megkeresésünkre kiegészítette az újságíró, az még jelenleg is több ponton csúsztatásokat tartalmaz, részben a névtelen forrásokra hivatkozva. Éppen ezért a Semmelweis Egyetem közzétette honlapján, a fenti linken az ügyben leírt válaszait teljes terjedelemben.

Az újságírás azon gyakorlata, mely névtelen források véleményét állítja szembe nevüket vállaló szakértők által közölt, ellenőrizhető tényekkel, félrevezeti a közvéleményt és nem objektív – zárul az intézmény közleménye.

– írja az origo.hu.

 

A 444 létezése óta ezt csinálja: dezinformál. Mintha csak egy titkosszolgálat előretolt bástyája lenne. A dezinformáció alapművelet. Lehet a kettőnek köze van egymáshoz? 

 

Éppen ezért kijelenthető, hogy a 444 szerkesztősége nem újságírói tevékenységet folytat, hanem dezinformálja a magyar lakosságot. Ebből pedig az következik, hogy a 444 potenciális nemzetbiztonsági kockázat Magyarország számára, ezért ezt a szerkesztőséget meg kell mielőbb szüntetni.

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

A balmédia fura módon a Fidesz kampányával foglalkozik, és nem Maki Zajjal

Agyhalál – New York eltávolítja Thomas Jefferson, az Egyesült Államok harmadik elnökének szobrát