in ,

Döbbenet és szégyen! A magyar rendőrség alkotmányellenesen a szivárványos zászlót védi, a normalitással szemben! Így állították elő Novák Elődöt! Videó

Mi folyik itt?

Mindenszo.hu kommentár: Magyarország Alaptörvénye védi a házasság intézményét, erre esküszik fel minden hatóság, rendőr, tűzoltó, politikus.

Mégis Novák Elődöt állítja elő a rendőrség, amikor egy nemzeti jelképnek nem számító homokos zászlót leszednek Budapest városházáról. Novák Előd tehát törvényesen, és alkotmányosan lépett fel, a rendőrség viszont megszegve az Alaptörvény szellemét, jogtalanul, törvénytelenül állította elő Novák Elődöt! Belügyminiszter úr! Kit / kiket  képvisel Ön? Egy nemzeti kormány, keresztény-polgári  belügyminisztere és annak Rendőrsége nem állhat a szivárványos meleglobbi mellé! Ne csak beszéljenek a kereszténység védelméről, hanem tegyenek is érte!

Íme a videó:

https://www.facebook.com/novakelod/videos/832097510660744/

 

Íme a Mi Hazánk közleménye:

Eltávolította a szivárványos rongyot a budapesti Városházáról Novák Előd alelnökünk, ezért az LMBTQP propagandát védő rendőrök előállították. A Mi Hazánk Mozgalom szerint ennek a családellenes jelképnek nincs helye az utcán, pláne nem a fővárosi önkormányzat homlokzatán, ezért Nagy Attila fővárosi elnökünk és más aktivistáink segítségével Novák Előd egy 15 méteres tűzoltólétráról eltávolította az oda nem illő textíliát. A Fővárosi Közterület-felügyelet munkatársai először még visszaszerezték egy közeli szemetesből a szivárványos zászlót, ám Novák Előd kicselezve az időközben a helyszínre érkező rendőröket, az egyenruhások gyűrűjéből egy nagy futással ismét méltó helyére, egy, a városházától távol eső kukába dobta, majd visszasétált a tűzoltólétráért, s ekkor állították elő.

A Mi Hazánk szerint szégyen, hogy éppen száz évvel azután, hogy Horthy Miklós kormányzó megszabadította vörös rongyaitól a fővárost, Karácsony Gergely nemcsak azt a szellemiséget hozza vissza, hanem a többségi, jóérzésű magyar embereket provokálja egy ilyen emberiségellenes zászlónak a megjelenítésével. A Mi Hazánk az egyetlen párt a magyar közéletben, amely a homoszexuális propagandafelvonulás betiltását is követelte, de a rendőrség erre sem volt hajlandó. Sőt idén már a Szent Koronát is szivárványos logóval meggyalázó deviánsok ellen a Btk. 334. §-a szerinti nemzeti jelkép megsértése és garázdaság miatt tett feljelentésünket rekordidő alatt utasították el, pedig a garázdaság definícióját is kimeríti a homoszexuális propagandasorozat idei logója.

Mi Hazánk Mozgalom

 

Oszd meg másokkal is!

Figyelem! Pintér Sándor figyelmébe! Le lehet szaggatni a szivárványos zászlót! Nem bűncselekmény!

Brutális Momentumos tüntetés volt vidéken! Sosem láttunk még ilyet – Videó