in ,

A „Budapest probléma” – Elemzés: ha a pocsék Demszkyt ötször megszavazta Budapest, akkor Kamu Gerit ezek simán megszavazzák jövőre

Akkor az Orbán-gyűlölet

Sokszor kellett már a jobboldali, nemzetben gondolkodó budapestieknek csalódnia: Budapesten egy jobboldali vezetőnek őszintén szólva nincs sok keresnivalója. Hogy miért? Mert Budapest ilyen. Ostoba, buta, félrevezetett. Mindig is ilyen volt. Tarlós István 10 éve egy kegyelmi állapot volt, ami már sajnos elmúlt.

 

Budapestnek a jó (Tarlós) nem kellett, Budapestnek mindig a szenvedés, a mocsok, a húgyszag és a bűnözés kellett és ezen 2019-ben sem változtattak a fővárosi szavazók.

Gondoljunk csak bele, hogy mekkora az Orbán-gyűlölet a fővárosban: ezek akár saját kezük levágását is megszavaznák, csak „NE A ZORBÁN”. Ennyi a jelszó: Orbán. A miniszterelnök vezetéknevével szinte az egész fővárost lehet „triggerelni”, ezért legyen bármilyen szar is Kamu Geri tevékenysége, simán, röhögve újra és újra meg fogják szavazni.

 

Mi a megoldás? Megmondjuk

Nem először írjuk le,de most újra közöljük a megoldást a „Budapest problémára”.

ÚJ FŐVÁROS KELL. El kell venni a fővárosi címet Budapesttől és odaadni Debrecennek! Ennyi. Ennyi a feladat. Volt már Debrecen Magyarország fővárosa, akkor miért ne lehetne újra?

 

Ezen kéne elgondolkodni.

De sürgősen.

Át kell ruházni a fővárosi címet Debrecennek, aztán Budapest nyugodtan belefulladhat a saját szarába, Kamu Gerivel együtt.

Ennyi.

 

mindenszo.hu

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Üzent az EU szócsöve – Politico: még hosszú hónapokig tarthat az alkudozás a magyar uniós pénzekről

Akcióban az erőszakos csürhe! Rátámadtak a rendőrökre a Karmelitánál