in , ,

Dnyipro polgármestere azzal fenyegetőzik, hogy „három nap alatt elintézi” Magyarországot

Borisz Filatov „ribancarcnak” nevezte Orbán Viktort

Borisz Filatov „ribancarcnak” nevezte Orbán Viktort, majd megjegyezte: „a trianoni békeszerződés büntetés volt a történelmi bestiális viselkedésért”.

Először is, ribancarc, a »senki földje« nem a miénk, hanem a tiétek

– így kezdte közösségi oldalán közzétett, Orbán Viktornak címzett üzenetét Borisz Filatov, aki az ukrán Dnyipro város polgármestere. Filatov szerint ők több ezer éve élnek a földjükön, és „nem az Urálon túlról” jöttek. A polgármester bejegyzését így folytatja:

 

Másodszor, különösen tehetségesnek kell lenni ahhoz, hogy Romániától és Szlovákiától Szerbiáig és Ukrajnáig mindenhol utálják az embert. A trianoni békeszerződés végül is büntetés volt az önök történelmi bestiális viselkedéséért. Harmadszor, az önök kegyetlenkedései és az a folyamatos vágyuk, hogy minden világháborúban a zsarnokok kedvében járjanak, történelmi páriává tették önöket. Negyedszer, teljes szemétláda kellene, hogy legyen, aki megbocsát a szovjeteknek és utódaiknak ’56-ért. Ötödször, teljes erkölcsi söpredéknek kell lenni ahhoz, hogy az Európai Unió, valamint a NATO »ernyője« alá üljünk, és mindenkinek a torkára tapossunk. Kifelé az ernyő alól, és három nap múlva elintézünk titeket

– idézte a Mandiner Filatov bejegyzését.

 

(pestisracok.hu)

 

 

Donald Trump: először a tankok jönnek, aztán az atom!

Hont András védelmébe vette Orbán Viktort: a dnyiprói polgármester nettó soviniszta szöveget nyomott le