in ,

De azért szidják a kormányt – Több, mint kétmilliárd forintnyi állami reklámbevétele volt az RTL-nek tavaly

Álszent banda

Mindenszo.hu kommentár: az RTL a magyar kultúra és a magyar társadalom első számú ellensége. Hogy miért kell kitömni állami pénzekkel: felfoghatatlan.


A Media1 az RTL Magyarország hivatalos válaszára alapozva azt írja, a tévétársaság 2020-ban 2,5 milliárd forintnyi állami reklámköltésben részesült, ami kicsit több, mint félmilliárd forinttal, kb. 30 százalékkal volt több, mint 2019-ben (akkor 1,9–2 milliárd forint közötti összegért hirdetett az állam az RTL csatornáin) – írja a kreativ.hu.

Az RTL Magyarország a Media1 érdeklődésére közölte azt is: a 2020-as állami reklámbevételből 1,863 milliárd forint, a cégnél elköltött összeg mintegy 75 százaléka, társadalmi célú reklám (tcr) volt. A lap más források alapján azt írja, hogy az állami tcr-ek zöme a koronavírus tavaszi, illetve őszi hulláma alatt futottak a társaság csatornáin.

Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója a Kreatív novemberi számában megjelent interjújában arra a kérdésre, hogy mennyi állami reklám volt 2020-ban az RTL-nél, azt válaszolta, hogy nagyságrendileg hasonló, 2 milliárd forint körüli költést láttak – zárul a portál cikke.

(pestisracok.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nagy buli van a Várban – Hullanak a fejek a V. Naszályi Márta vezette Budavári Önkormányzatban

Hamarosan a pécsi ellenzék is szétesik a francba – Egymásnak estek