in ,

Csaló ellenzék – Gyanús, hogy csalással nyerte meg az ellenzéki előválasztást Karácsony Gergely

A Ripost értesülése szerint több ezer olyan ellenzéki szimpatizáns szavazatát is beszámították az előválasztás első fordulós eredményébe, akik el sem mentek szavazni

A Ripost értesülése szerint több ezer olyan ellenzéki szimpatizáns szavazatát is beszámították az előválasztás első fordulós eredményébe, akik el sem mentek szavazni. Óriási a felháborodás az ellenzéki oldalon – írta a portál, amely szerint másokkal együtt Vajnai Attila, a Magyarországi Munkáspárt 2006 elnöke is kapott köszönőlevelet Karácsony Gergelytől úgy, hogy nem vett részt a szavazáson. Újabb gigabotrány van kialakulóban a Jobbikot mentegető politikussal kapcsolatban.

 

Feltűnően sok, ellenzéki szimpatizánsoktól származó, értetlenkedő üzenet kering a Facebook-on a baloldali előválasztás első fordulója óta – írta az Origo.  Ezekben közös, hogy olyanok írtak, akik nem vettek részt a szavazáson, mégis kaptak köszönőlevelet Karácsony Gergelytől.

Hogyhogy megköszönik nekem a szavazatot, amikor el sem menten szavazni?

Itt valaki szórakozik! Úgy tartanak nyilván, mintha szavaztam volna Karácsony Gergelyre. Még meg is köszönik a szavazatot. Pedig nem is voltam szavazni!

– ilyen és ehhez hasonló hozzászólások, posztok sokasága bukkant fel az interneten a napokban. A Ripost birtokába jutott egy levél, amelyből kiderült, hogy Karácsony Gergely stábja a számukra jól végződött casting után körbeküldött egy levelet azoknak, akik részt vettek, vagy támogatták Zugló polgármesterét a küzdelemben, csakhogy van egy kis gond ezzel a gesztussal: olyanok is megkapták, akik nem vettek részt az előválasztáson, nem szavaztak, és nem is állt szándékukban voksolni. Ilyen volt Vajnai Attila, a Magyarországi Munkáspárt 2006 elnöke, aki szintén kapott köszönőlevelet. A Ripost értesülése szerint a kommunista politikus nem hagyja annyiban a dolgot, számon akarja kérni  a napokban a zsidózó jobbikos politikusok mosdatásával felsült Karácsonyon, hogyan került a neve a támogatói adatbázisba. A lap szerint Karácsony csapata egyelőre nem kívánt reagálni a hírre, az érdeklődőket a zuglói polgármesteri hivatalba irányítják.

Forrás: Ripost/Origo/PS. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

(forrás:pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Megint jönnek a hülyék – A fél város le lesz zárva hétvégén a haladók tüntetése miatt, vasárnap kerüljék el a Lánchidat

A valaha készült eddigi legdurvább Informátor adás – Elképesztő módon lehull a lepel a Jobbikról és a támogatókról – videó