in ,

Megint jönnek a hülyék – A fél város le lesz zárva hétvégén a haladók tüntetése miatt, vasárnap kerüljék el a Lánchidat

Ez a hétvége sem a nyugodt fővárosi közlekedésről fog szólni

A fél város le lesz zárva hétvégén a haladók tüntetése miatt

 

Ez a hétvége sem a nyugodt fővárosi közlekedésről fog szólni, ugyanis a rendőrség tájékoztatása szerint szombaton és vasárnap több helyen zárják le a forgalmat tüntetések miatt, többek között a Lánchidat is, melyet vasárnap reggel 8 órától éjfélig nem használhatnak az arra közlekedők. Ne felejtsük, az Orbán-rezsim megdöntésének érdekében semmi sem drága, így minden budapesti polgárt, valamint a fővárosban tartózkodó vidékieket és a turistákat is arra intjük, hogy türelmesen fogadják a fél város lezárását és megbénítását, hiszen a néhány száz tüntető vonulása és beszédei mindennél előrébb valóak még ebben a csúnya diktatúrában is.

 

A rendőrség tájékoztatása szerint gyűlés miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz 2019. február 9-e és 10-e között Budapest I., V., VI., XII., XIII., és XIV. kerületében.A Budapesti Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy több helyen forgalmirend-változás lép életbe a főváros területén. A bejelentés szerint a gyűlés egyik helyszíne Budapest I. és V. kerületében a Lánchíd lesz, amit a szervezők 2019. február 10-én 8 órától 23 óra 59 percig kívánnak lezárni.

Aki tehát átmenne a Lánchídon vasárnap, ne tegye, mert ott sokkal fontosabb dolgok fognak történni, mint holmi sétálgatás, netán autóval való közlekedés, így kerüljék el a helyszínt. A többi időszakos és szakaszos lezárásról részleteket a police.hu oldalán találnak.

Forrás: police.hu

(forrás: Szabó Gergő, pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Ne hagyjuk az iskolát! – Magyar iskolát akarnak bezárni a Délvidéken

Csaló ellenzék – Gyanús, hogy csalással nyerte meg az ellenzéki előválasztást Karácsony Gergely