in , ,

Csak néhány komcsi sztrájkolt – Ennyi volt a pedagógussztrájk – Teljes kudarc

Ez sem sokáig tartott

Mára ígért a balliberális kézben levő PDSZ pedagógussztrájkot, aminek persze kicsit sem volt politikai kampányszaga. Valahogy ezek mindig kussolnak, amikor liberálisok kormányoznak, és valóban szétverik az oktatást.

 

Hogy most miből van elegük, nem tudjuk, de talán meg kéne kérdezni az elmúlt 12 év összes hülyéjét: Puklit, a kockás ingeseket, meg az ilyen olyan logo-val ellátott liberális hülyéket, amelyek közül az összes totális kudarcba fulladt. Volt pár agymosott szerencsétlen, akit be lehetett palizni, de a többség nem ugrott rá a hülyeségre. Szerencsére. Anno még a sztrájk szót sem tudták leírni rendesen (a fotón ez látható).

Most is, is hirtelen a választások előtt lett elegük mindenből a pedagógusoknak (hogy miből, azt nem tudni, de elegük van)…egészen pontosan a pedagógusok kb. fél százalékát képviselő PDSZ-nek. Politikai hiszti az egész, amit a legjobban az bizonyít, hogy ugyanolyan kék szalag viselésére buzdított a szakszervezet, amilyet Maki Zaj is hord. Érdekes, ugye?

 

Szóval, mire megírjuk véleményünket erről az egész műhisztiről, addigra vége is van. Teljes kudarc, ezt még a telex.hu is elismerte. Próbáltak nagy szenzációt keríteni az egészből, de a cikk végén csak leírják, hogy ennyi volt, kifingott a kommunisták próbálkozása…

Most pedig irány a tanterem, takarodjatok tanítani!

Függöny.

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Elfelejtettek Jurák Kata mellett kiállni a nővédő szervezetek – Hol vannak ilyenkor?

Deák Dániel: így „nyomorog” ebben a „szörnyű fideszes diktatúrában” a baloldal