in ,

Deák Dániel: így „nyomorog” ebben a „szörnyű fideszes diktatúrában” a baloldal

Nyilvánosak a vagyonnyilatkozatok, nézzünk néhány példát arra, mennyire „rossz” nekik.

„Így »nyomorog« ebben a »szörnyű fideszes diktatúrában« a baloldal. Nyilvánosak a vagyonnyilatkozatok, nézzünk néhány példát arra, mennyire »rossz« nekik:

  • Gyurcsány Ferenc értékpapír-megtakarítása jelentősen, egy év alatt 823 millió forintról 928 millió forintra nőtt. Ez több mint 100 milliós növekmény egy év alatt. 47 millió forintot adott a DK-nak, és egy magánszemélynek is adott 25 millió forintot.
  • Hadházy Ákosnak 2020-ban semmilyen megtakarítása nem volt, 2021-ben azonban már 6,3 millió forintja lett államkötvényben. Mindezek mellett forintban 3,9 millió, devizában 5,8 millió forintnyi követelése volt egy pénzintézettel szemben. Míg 2020-ben Hadházy 11 milliós hiteltartozással rendelkezett, addig ez tavalyra 9,5 millióra csökkent.
  • A klímaváltozás miatt aggódó LMP-s Keresztes László Lóránt öt autót is használ. Egy 2009-es Ford Mondeo, amit 2015-ben vásárolt. Egy 2009-es Nissan Qashqai, ami 2018-ban került Keresztes László Lóránthoz. (Egyik sem elektromos vagy hibrid.) További három autót pedig az Országgyűlés Hivatala bocsát a zöldpárti frakcióvezető rendelkezésére. Keresztesnek mindezek mellett Pécsett van egy 895 négyzetméteres telke és egy 53 négyzetméteres lakása. Több mint 11,5 millió forintos megtakarítás van a zöldpárti frakcióvezető birtokában.”

 

(mandiner.hu)

 

 

Add tovább!

Csak néhány komcsi sztrájkolt – Ennyi volt a pedagógussztrájk – Teljes kudarc

Hahó, klímavédők, át vagytok verve! Kamuzöld párt – Klímaérzékenység: öt autót használhat a zöldpárti frakcióvezető