in ,

Borkai és Szájer elbújhat! A király meztelen! A jobboldal kihozta a fényre az egész csaló baloldali milliárdos bandát! Várjuk a tisztelt nyomozó hatóságok lépéseit!

Egyre több gazemberségre derül fény

Ez talán az elmúlt 30 év (leszámítva 2006-ot) legnagyobb, legdurvább botránya.

Borkai Zsolt és Szájer József magánügye, magánélete ehhez képest semmi. Az nem érinti az embereket, nem érint 10 millió magyart, valamint a kormánypártokon belül mindkét botránynak következménye lett. 

A Városháza gate azonban teljes Budapestet, sőt Magyarországot is érinti!

Úgy néz ki, a jelek arra utalnak, hogy ezek ott a baloldalon lopnak, bizony lopnak! Sokat! Százmilliókat, mit százmilliókat, súlyos milliárdokat! Lopnak, és hazudnak.

Visszaosztanak. Úgy tűnik jutalékokat kapnak illegális ingatlankereskedésekért. És kik vannak a háttérben? A legnagyobb baloldali milliárdosok. Ebből az egyik Bajnai Gordon. A libás. A Hajdú bét ügye miatt tucatnyi gazda lett öngyilkos, mert tönkre lettek téve. És Bajnai megint ott van a háttérben. Újra. És lopnak, vagy lopni akarnak. De amíg a háttérben a főpolgármester töketlenkedik, feltehetően, vélhetően ő és helyettesei is tudnak arról, hogy közben Bajnaiék lopnak! Nem kicsit, nagyon! Nagyon lopnak!

A király meztelen!

 

Elég volt a bíróságok, a nyomozó hatóságok politikai félrenézéseiből!

 

Nyomozást akarunk látni! Eredményt akarunk látni! És azt, hogy a bírósági tárgyalások után ítélet születik, és végre gazember politikusok kerülnek börtönbe!

KÖVETKEZMÉNYEKKEL TELI ORSZÁGBAN SZERETNÉNK ÉLNI!

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Üzentek a magyaroknak – Márki-Zay megoldása a magas benzinárakra: járjanak kisebb autóval!