in ,

Bolsevik tempó – Ha büntetni lehetne a magyarellenességet, Niedermüller már rács mögött lenne – Most Bayer Zsoltnak esett neki

Undorító

Az egyik legundorítóbb magyarországi politikus. 

Gyűlöli a magyarokat, mégis Budapest egyik kerületének polgármestere: szét is cseszte.

Rémisztő képződményeknek nevezte a fehér hetero keresztényeket. Ez patkány mentalitás.

Szívből gyűlöli a magyarokat.

És ez a véglény merészeli beteg embernek nevezni Bayer Zsoltot:

Egy beteg ember vagdalkozása, aki meg akar felelni a főnökének. Ezért etetik.
Etetik. Mintha Bayer Zsolt egy állat lenne, akit etetnek.
Majd így folytatja a hungarofób polgármester:
Vannak emberek, újságírók, nem tudom, mik, akiket a legjobb észre sem venni. Úgy tenni, mintha nem lennének. Írjanak, amit akarnak, de ne reagáljunk rá, mert nem érdemlik meg. Hazudnak, csúsztatnak, gyűlöletet keltenek, ócska kormányzati propagandát folytatnak. A »fővezérük« Bayer Zsolt, egy frusztrált, mocskos szájú pártkatona. És mindezt csak azért említem, hogy ukrán barátaink nehogy komolyan vegyék legutóbbi »szösszenetét«. Ez nem Magyarország hangja, ez egy beteg ember vagdalkozása, aki mindenáron meg akar felelni a főnökének. Ezért etetik ugyanis…
„Nem tudom mik”, mintha a vele egyet nem értők nem emberek lennének..talán „kik”, Niedermüller elvtárs! És nem „mik”! Igazi bolsevik tempó.

 

És még „ez” beszél gyűlöletkeltésről, amikor a vele egyet nem értőket „rémisztő képződményeknek” nevezi. Ha Niedermüller kezében nagyobb hatalom összpontosulna, itt a legsötétebb hitleri németországi állapotok lennének.

A Niedermüller féléknek már rég el kellene takarodnia a közéletből. Mérgezik a társadalmat szellemileg, erkölcsileg pedig lezüllesztik.

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Elment a virtuóz: Haumann Péter halálára

Agyhalál – A milliárdos Gyurcsány a rezsicsökkentésről: az egy hülyeség