in ,

Niedermüller polgármester „hatalmas” sikere: kutyapiszoárokat avattak fel – A méhlegelők, a darázs garazsak és a rovarhotelek után itt van a kutyapiszoár!

Bejelentést tett a DK-s polgármester: Bogyó felavatta az új kutyapiszoárt

default

Józsefváros után újabb fővárosi kerületben tettek le olyan betontömböket, amelyekre a kutyák elvégezhetik a dolgukat.

„Bogyó felavatta a Peterdy utcában kihelyezett kutyapiszoárt” – jelentette be Facebookján Niedermüller Péter, Erzsébetváros DK-s polgármestere, aki az ünnepi pillanatról képet is mellékelt.

Fővárosi szinten egyedülálló módon nem egy darab eszközt helyeztünk ki tesztelésre, hanem egy utcaszakaszt (a Peterdy utca Dózsa György út és Hernád utca közötti részét) sűrűn lefedve, 7 darab kutyapiszoárt létesítettünk”

– tette hozzá a városvezető. Állítása szerint „a technológia a kutya ösztönére épít, így semmilyen nevelést vagy beavatkozást nem igényel a kutyatartók részéről.”

Mi az a „betontömb”, amiről a városvezető posztolt?
Budapesten először Pikó András, Józsefváros polgármestere tetetett ki olyan, lyukacsos betontömböt, amelyet egyes körökben kutyapiszoárként szokás emlegetni. A ZöldEb alapítvány egyik munkatársának, Hirbek Edinának egy korábbi nyilatkozatából kiderül, miről is van szó egészen pontosan: a „kutyapiszoár oldalán lyukak találhatók, a belsejében egy kis tároló van kialakítva. Amikor a kutya lepisili a tömböt, akkor a vizelete akarva-akaratlanul bejut a belső felületre. Nyilván a teljes mennyiséget ez nem fogja elnyelni, de mégis egy helyre koncentrálja a pisit, így nem a komplett utcaszakaszt, csak a tömböt és környékét kell takarítani”.

 

 

Lehet, hogy egy kép erről: 3 ember és utca

 

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy, parkolóóra és utca

– olvasható a Mandin.

 

Gratulálunk, polgármester úr!

Ez aztán az eredmény!

 

A méhlegelők, a darázs garazsak és a rovarhotelek után itt van a kutyapiszoár!

mindenszo.hu

 

 
 

 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Hátha valami csoda folytán sikerül összegyűjteni ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

Bréking! Szijjártó bekérette az amerika nagykövetet! Videó

Összemértük, mint tett Tarlós és Karácsony Gergely Budapestért – Íme a lista