in ,

Bognár Zsolt színművész úgy szétkapta Dobrev Klárát, mint Morzsi kutya a lábtörlőt – Íme a részletek

Politikai arcképcsarnok. Ötödik rész /Dobrev Klára/

Férjura 2006- ős csúfos öszödi bukásáig némi empátiával, de egyben viszolygással vegyes érzésekkel viseltettem iránta, hogy hogyan is képes egy olyan ember mellett élni, aki saját bevallása szerint hazudik reggel, délben, meg este. Úgy gondoltam naivan, hogy milyen nemes feladata Gyurcsány asszonyának, hogy Ferenc ballasztja, sajátos országrontó hobbija ellenére összetartja a családját és gyermekeinek valahogy elmagyarázza nap, mint nap, hogy a papa sajátos életelvei nem őket minősítik, Ferenc csupán a csúnya politika olykor tisztességtelenségeket is megkövetelő eszközeinek, módszereinek mártír hőse, alaptalanul pellengérre álított áldozata.

Azt hiszem, hogy Dobrev Klára csak a megfelelő pillanatra várt, hogy kibújhasson, mint szög a zsákból és egyértelművé tehesse, hogy ambíciói férjuráéval vetekszenek.
Mióta 2022-ben kilépett az árnyékból, hogy aztán árnyékminiszterelnökként oda szinte azonnal visszatérjen, minden erejét arra fordítja, hogy férje balatonöszödi blamáját, az immáron permanenssé tett hazudozást, mint politikai fundamentumukat és védjegyüket mindenki másnál karakteresebben ő is közhírré tegye.

Még kell hagyni, Dobrev jó háziasszony, a szalicilt biztos kézzel adagolja saját politikai tartalmú ,,befőttjéhez”, miután a hazugságai konzerválását ő is mesterfokon űzi.

Miért gondolja bárki is azt, hogy a ,,mindenre megoldást kínálunk” balos mantrájával valós hatalomra vergődése esetén eljönne hazánkban a földi paradicsom. Akárhogy szeletelné szociális érzékenységet mímelve az elosztható javak kenyerét, kozmetikázáson túl nem vinné többre.
Elhiszi azt bárki is, hogy saját jólétüknek azzal tennének keresztbe, hogy a társasági adót, vagy az SZJA-t felemelnék mondjuk 80 százalékra a sok esetben úszómedencés vagy wellness-részleges családiházban élő gazdagoknál, ahová ők maguk is tartoznak? Ugyan már!
Még valami!

Az a kláraferis ígérvény, hogy az unióban visszatartott, Magyarországnak járó pénzeket két héten belül hazahozzák, az mennyiben politikai teljesítmény? Attól, hogy hazai árnyékosaink összekacsintva a nyugati csókosaikkal szórakoznak a pénzek blokkolásával, az nem politika, vagy ha annak nevezzük, akkor helyesebb és pontosabb kifejezés rá a zsarolás, a kivéreztetési szándék, a szuverenitásunk feladására apelláló szégyenletes magatartás és hasonlók.
Dobrev Klára jólnevelt, öntudatos pártszolga, emancipált demagógia hírnök, nyelveket felső fokon beszélő, de a magyar néplelket, a társadalom nyelvezetét csupán Karácsony Gergely hiperpasszivitásának szintjén ismerő, ideális balos alvezér.
Hogy is fogalmazott Gyurcsány?

,,Fantasztikus dolog politikát csinálni. Fantasztikus. Fantasztikus egy országot vezetni.”
Klára asszony is ezt szeretné megízlelni, de remélem, azt azért tudja, hogy hites ura kizárólagos hatalmi vágyainak adott pillanatban, vélhetően még ő sem állhatna útjába. Ez az elementáris gyurcsányi vágy, ami a baloldal egészének a legnagyobb kerékkötője. Feltételezésemet természetesen a jobboldal egyetlen percre sem hagyhatja figyelmen kívül!!!
Kláraferi vagy Feriklára. Végül is nem mindegy? Kígyót-békát összehordhatnak, de tudjuk, hogy ,,egykutyák”! Hangsúlyozom, hál’ Istennek csak a baloldalon ,,nagykutyák”.
Legyünk résen és ne engedjük, hogy harapjanak!

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Akartok röhögni? Csintalan megszólalt – Csintalan: az egyetlen ellenzéki párt, amely nem lazsált nyáron, az az (1%-os) MSZP

Na, még ez hiányzott!!!! Rossz hír érkezett, korlátozná az Európai Parlament a B kategóriás jogosítványokat