in ,

Bognár Zsolt rendkívüli írása a nagyon progresszív baloldalról

Halálugrás közkívánatra?

Ki a legkevésbé szuggesztív, ellenben a legagresszívebb progresszíve a baloldalnak? Hát ki tudna objetíven választani a rendelkezésre állók tumultusából?

Szemünk előtt zajlanak ellenzéki ,,bandáik” háborúi, a bundák és bundázásaik hétköznapi, bevett ujjgyakorlatai, a valóság kifestőkönyvének szín és tartalom torzító átsatírozásai, az élhetetlen élősködőik dáridója, a normalitást káosszá züllesztőik haláltánca.

Miközben mi, akik átlátunk mesterkedéseiken, szinte tehetetlenek vagyunk azzal szemben, hogy a fény mellett ott settenkedik az árnyékuk, a jószándékú angyalaink szándékunk ellenére feltételezik és előhívják keseképű ördögeiket.
Az igaz szó a hazugságaikat apasztani nem, csak hízlalni képes és talán a legfontosabb, hogy a lelkiismereti önvizsgálatot a gátlástalan moralizálóik magasról kiröhögik, pedig nekik lenne a legnagyobb szükségük rá.

Nemcsak hazánkban, de a világ talán minden részén a morál válságát éljük. Arat a biztosítókötél nélküli halálugrás bepróbálása és bepróbáltatása a jószándékú hiszékenyekkel.
A kibicelő porondmestereik a háttérben csak azt az egyet felejtik el, hogy a kollektív becsapódás kudarca után a saját, biztosnak hitt munkakörükre sem lesz szükség.
Én szóltam!

Bognár Zsolt /Parabolha/

 
 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

Ezek ugyanazok! A kommunisták most is köztünk élnek, ott csücsülnek a parlametben – Videó

Nem unjátok még???? Hétvégén a baloldal tartott egy bukott tüncit – A lőtéri kutyát sem érdekelte – Alig lézengtek a Kossuth téren