in ,

Bognár Zsolt elmondta ki tartozik a közélet legaljához: Juszt, Perintfalvi, Tóta W., Batka Zotyó…

Politikai olvasat balos tálalásban

 

Vegyünk egy teljesen hétköznapi és tetszőleges szöveget, mondjuk egy valósan megjelent iScience tanulmányból:
,,A fák szimbiózisa sokkal bonyolultabb lehet, mint korábban gondolták. Azzal, hogy kihasználják a párologtató fák éjjeli „pihenőidejét” és a nagy víztömeggel kecsegtető esős napokat, az élő tönkök nem egyszerűen a környező fák kiterjesztett gyökérrendszerének egyik tagjává válnak, hanem részben önhatalmúlag lecsapolják a szomszédaikat.”

Ha a fenti idézetet, netán egy kormányközeli felület közli, a tartalom azonnal politikai térbe kerül és az amúgy politikától teljességgel független tudományos elemzésre héjákként csapnak le a balos téma-értelmezők, ami valahogy így hangzana a szorgos ellenzéki tartalom torzítóktól:
A Fidesz nemzetrontó szimbiózisai sokkal mélyebbek és bonyolultabbak, mint ahogy azt eddig gondolhattuk volna. Minden magukon kívüli társadalmi réteg elől, a fojtogató diktatúrájuk elszipkázza az élhető levegőt és még pihenő idejük terhére is végletesen kizsákmányolja őket. Saját, viruló Mészáros Lőrincei úgy válnak a korrupt, hálózati gyökérrendszer tagjaivá, hogy a jogrendszer súlyos sérelmeit megvalósítva önhatalmúlag kiszipolyozzák és ezzel lecsapolják demokratikus elleneiket.

Konklúzió:
Teljesen mindegy, hogy mit ír, vagy mit mond a jobboldal. Jönnek a tota-w-andrások, a föld-s-péterek, a batkazoltánok meg a jusztok, perintfalvik és bohókás parászkák és a ,,kifordítom – befordítom” technikájukkal legyártják a se lenyelni, se kiköpni nem érdemes sületlenségeik fakenews-burgerét.
Vigyázzunk ezek fogyasztásával és ne feledjük, hogy a fentebb nevezett eredeti tudományos leirat erdei fáinak gyökerei még véletlenül sem azonosak az országunk vérét szívó, egyéb GYÖKEREKKEL.

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Nem stadion – Országos Mentőszolgálat: a világ legmodernebb mentőállomásának számító épületet avattak Győrben

Ideje lenne az érdekképviseletek területén is végrehajtani a rendszerváltást – és kitakarítani a kamu-érdekvédőket a munka világából