in ,

Bayer Zsolt kínzó kérdése: „Hol is vannak a szörnyek?”

Jó kérdés

„Hol is vannak a szörnyek?

Kint az utcán, vagy fent a színpadon?”

– kérdezte Bayer Zsolt a blogján, miután kiderült, hogy Osváth Zsoltról molesztálási botrány derült ki, aki a minap feladta magát a rendőrségen.

 


 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

Bayer Zsolt is kiakadt, mert Macron katonákat küldene Ukrajnába – Most még háború sem kellett, hogy a Nyugat mindent elveszítsen. Elveszítse önmagát. S így, mindent elveszítve ájuljon bele a háborúba

Hoppá! Itt a meglepetés! Szentkirályi Alexandrát jelölheti a Fidesz főpolgármesternek