in ,

Az FBI az elmúlt 8 hónapban elfelejtett az utcai erőszakra figyelmeztetni – Most valahogy eszébe jutott – Videó

Van jó erőszak és van rossz erőszak! Értem?

Világszerte még mindig nem tanulta meg a hazaszerető polgár, hogy neki nem mindent lehet!

Kezdjük is rögtön ezzel a kis hírcsemegével:

Az FBI arra figyelmeztetett, hogy az összes állam fővárosaiban felfegyverzett Trump-szimpatizánsok tüntethetnek szerdán, de már vasárnapra is tüntetéseket hirdettek meg szélsőjobboldali oldalak.

Az USA mind az ötven állama, valamint a főváros is készültségben várja Joe Biden megválasztott elnök szerdai beiktatását, mivel az FBI arra figyelmeztetett, minden állam fővárosában számolni kell felfegyverzett Trump-szimpatizánsok tüntetéseivel. Washingtonban pedig a Nemzeti Gárda több tízezer tagja biztosítja, hogy ne ismétlődjön meg a január eleji, négy halálos áldozatot követelő zavargás – írja a BBC. – írja a hvg.hu

 


 

Világos, érthető  beszéd ez az FBI-tól. A biztonság fontos. Nagyon fontos. Főleg egy kegyetlenül durván elcsalt választás után. Olyankor nagyon fontos a rend!  Olyankor meg kell bélyegezni 75 millió (világszerte kb. 700 millió!) Trump szimpatizánst, hogy ők szélsőségesek, törnek, zúznak, rombolnak, meg ugye fasiszták: ez alap. És ilyenkor aggódik a Mély Állam egyik saját kis szervezete, az Efbíáj! Persze, hogy aggódnak: be vannak konkrétan fosva 75 millió amerikaitól és másik 700 millió szimpatizánstól, világszerte. No persze összegyűjtögetni és táborokba (pl. GITMO) vinni a renitenseket csak az USA-ban tudnak, bár, ha nagyon erőlködnek, bárhova elér a kezük a világban, csak nagyon kell akarni és ők most nagyon akarnak.

Tehát az Efbíáj felébredt! A választási kampány 8 hónapjában, mikoris egy bűnöző halála miatt tombolt, rombolt a komcsi baloldal, megöltek egy rakás rendőrt, több állampolgárt agyonvertek, vagy a nyílt utcán agyonlőttek, saját államot alapítottak, elzártak kerületeket, fosztogattak, szobrokat döntögettek, nos, akkor az EFBÍÁJ kussolt! Nem volt egyetlen államra sem semmilyen figyelmeztetés.

 

Pedig lett volna mire figyelmeztetni, itt egy videó róla: 

 

Az EFBÍÁJ szerint ezt lehet! Ez a tombolás, rombolás ment világszerte. Dőltek a szobrok, törtek a kirakatok, haltak az emberek. Sebaj.

Most az EFBÍÁJ viszont figyelmeztet. 

ORDÍT A KETTŐS MÉRCE!

 

 

mindenszo.hu

Elindultunk! Elérhetők vagyunk már a Telegramon is! Csatlakozz!
https://t.me/s/mindenszo

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Durván beszólt Brüsszelnek egy magyar együttes, most mindenki ezt a klipet nézi – videó

Kunhalmi után szabadon – Az LMP, Orbánt lejárató hirdetése nyomokban sem tartalmaz helyesírást