in ,

Az ellenfél is elismer minket – Montenegrói kapitány: kalapot kell emelnünk Szoboszlai előtt

Miodrag Radulovic kijelentette, jó meccs volt, kiváló közönség előtt, győzelemre játszottak, de látszott, hogy nem elég frissek

Miodrag Radulovic kijelentette, jó meccs volt, kiváló közönség előtt, győzelemre játszottak, de látszott, hogy nem elég frissek, ezért nem tudtak kellő agresszivitással támadni.

A montenegrói labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint a duplázó Szoboszlai Dominik egyedül bizonyult döntő faktornak a magyarok elleni találkozón – írja a rangado.24.hu. Miodrag Radulovic kijelentette, jó meccs volt, kiváló közönség előtt. „Győzelemre játszottunk, de már az első félidő második felében látszott, hogy nem vagyunk elég frissek, ezért nem tudtunk kellő agresszivitással támadni, de akkor legalább a magyarokat sikerült távol tartani a kaputól” – mondta, majd kijelentette, a második félidőben két perc alatt két gólt kaptak egy kiváló játékostól, de

Szoboszlai ezért került annyiba, amennyiért megvették és ezért játszik ott, ahol játszik.

Kalapot kell emelnünk előtte” – közölte.

Radulovic szerint Szerbia és Magyarország ellen az egyéni képességek döntöttek, ez jelentette azt a különbséget, hogy csapata négy ziccert kihagyott, amelyek nagyobbak voltak, mint amiből Szoboszlai gólokat lőtt.

Nyitókép: Miodrag Radulovic, a montenegrói válogatott szövetségi kapitánya a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők tizedik, utolsó fordulójában, a G csoportban játszott Magyarország – Montenegró mérkőzésen a budapesti Puskás Arénában 2023. november 19-én.

 

 

(Mandi)

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Öles posztban esett neki Győzikének a ,,haza teológusa”

Megjött a legjobb mém a meccsről! Íme