in , ,

Megint megszólalt Bartus, a hígvelejű: szerinte aki a válogatott ellen szurkol, Orbán ellen szurkol

Alulmúlta magát a Bartus-féle lap

Amerikai Népszava szerkesztősége pedig nem csupán nem szurkol a magyar válogatottnak, hanem ellenük szurkolnak.

Meghökkentő cikkel próbál belerúgni a magyar válogatottba, és annak szövetségi kapitányába, Marco Rossiba a balliberális Amerikai Népszava. A lap szerint „ők” nem csupán nem szurkolnak a magyar válogatottnak, hanem ellene szurkolnak.

Teszik mindezt saját bevallásuk szerint „hazafiasságból, hazaszeretetből”. Szerintük ugyanis „a magyar labdarúgást kisajátította a diktatúra, s a rezsim propagandacélokra használja. Feladata, hogy a diktatúrának szerezzen dicsőséget.”

Az Amerikai Népszava szerint Marco Rossi pedig egy „diktatúra által fizetett edző, aki Orbán alkalmazottja.” Hiszen, ahogy írják, Magyarországról már az Európai Parlament is kimondta, a nyugati újságok pedig mind megírták, hogy diktatúra. Az Amerikai Népszava szerint Marco Rossi „az ellenségükké vált”, mivel beállt „Orbán fasiszta rendszerének szekértolói, hazudozói és oligarchái közé”.

Ezért szurkolnak a magyar válogatott ellen
A portál szerint azért is szurkolnak a magyar válogatott ellen, mert szerintük Orbán Viktor a labdarúgáson keresztül „a nacionalista érzelmekkel a magyar embereket saját diktatúrája, fasiszta rendszere mellé akarja állítani”. Arról ugyanakkor nem akarnak vitát nyitni, hogy mi a fasizmus.

Úgy kívánjuk az Orbánnak alárendelt magyar válogatott vereségét, mint az Orbán-rendszer bukását” 

– írták.

 

 

(Mandi)

 

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Farkasházy sírva fakad – Újabb magyar focicsoda, Szoboszlai-parádéval nyert Magyarország!

Megnyertük a csoportunkat, szeretjük a csapatunkat, irány Németország!