in ,

Akkor ennyi volt. Vége – Kutatás: minden második budapesti leváltaná Karácsonyt

A budapestiek fele azon az állásponton van, hogy a főváros dolgai jobban mentek Tarlós István főpolgármestersége idején

A budapestiek fele azon az állásponton van, hogy a főváros dolgai jobban mentek Tarlós István főpolgármestersége idején – derül ki a Századvég felméréséből.

Miközben Budapesten az ellenzéki érzelmű választópolgárok körében a Demokratikus Koalíció vált a legnépszerűbb párttá, „Karácsony Gergely támogatói bázisa jelentősen megfogyatkozott” – derül ki a Századvég közvélemény-kutatásából.

A fővárosi megkérdezettek többsége más valakit látna szívesen Budapest élén

A fővárosiak 58 százaléka úgy gondolja, hogy Karácsony Gergely az elmúlt időszakban összességében inkább csalódást okozott az embereknek”

– olvasható a Századvég elemzésében. Mint írják: „ennek fényében nem meglepő, hogy a fővárosi megkérdezettek többsége (52 százaléka) más valakit, egy új jelöltet látna szívesen Budapest élén”.

Fotó: Századvég

 

 

A budapestiek fele elégedettebb volt Tarlóssal

Hozzáteszik: kijelenthető az is, hogy a Karácsony Gergely főpolgármesterré választását övező kezdeti választói optimizmus alábbhagyott. A felmérés rámutat ugyanis, hogy

a budapestiek fele (50 százaléka) azon az állásponton van, hogy a főváros dolgai jobban mentek Tarlós István főpolgármestersége idején.
(mandiner.hu)
Add tovább!

Bezzegrománia vergődik: visszaadja kormányalakítási megbízását a román miniszterelnök-jelölt

Bukás előtt – Egyre lényegtelenebb, hogy Jakab mit sivalkodik a közösségi médiában