in ,

Jó lenne már látni valami eredményt is – Tovább vizsgálódik a rendőrség a pénteki tüntetésen történtek miatt

Tényi István szerint a garázdaság gyanúja is felmerül az eseményekkel kapcsolatban, ezért fordult a hatóságokhoz.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, a péntek esti influenszertüntetés hivatalos befejezése után a tüntetők egy része – körülbelül kétszázan – a Lendvay utcában található Fidesz-székházhoz vonult át, ahol a rendőrsorfallal néztek farkasszemet, páran nekifeszültek a rendőröknek is.

A Magyar Nemzet megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság azt közölte, hogy feljelentéskiegészítést rendeltek el a pénteki eseményekkel kapcsolatban, ugyanis a Pesti Srácok tudósítása alapján a közérdekű bejelentéseiről ismert Tényi István amiatt fordult a hatóságokhoz, mert a portál által közöltek szerint fennállhat a garázdaság vétség gyanúja is.

Péntek óta kiderült, hogy a pedagógusok nevében rendezett baloldali tüntetéssorozatról jól ismert Egységes Diákfront aktivistái mentek neki a rendőröknek – írta a Magyar Nemzet.

 

 

Az aktivisták körbevették a PestiSrácok operatőrét és riporterét is, akiket a rendőröknek kellett kimenteni a tömegből.

(Mandi)


 


 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

Baloldali tempó – Halálosan megfenyegették Rákay Philipet és családját

Ajajj – Ötvenezer katonával ellentámadnának az oroszok