in ,

Agyhalál – Saját apjáról is hazudott Kunhalmi: hű baloldalinak nevezte, pedig fideszes jelölt volt

Apukám kiskunhalasi, ott kimondottan szociáldemokrata párttagok is voltak

Apukám kiskunhalasi, ott kimondottan szociáldemokrata párttagok is voltak, a mai napig baloldali a kötődés, a szüleim mindig hűen baloldaliak maradtak – mondta Kunhalmi Ágnes az ATV egyik műsorában. Csakhogy közben papírok igazolják, hogy édesapja, Kunhalmi István a Fidesz jelöltje volt. 

Egy kiábrándult baloldali szavazó létrehozott egy Facebook-oldalt Bal lator a XVIII. kerületben címmel. Itt – ahogyan a címből is sejthető – főként a választókerület MSZP-Párbeszéd képviselőjelöltjéről, azaz Kunhalmi Ágnes kijelentéseiről és tevékenységeiről oszt meg információkat az oldal kedvelőivel. Mint egyik bejegyzésében írta:

Kunhalmi Ágnes 4 év óta országgyűlési képviselő, de gyakorlatilag semmilyen érdemi eredményt nem tud felmutatni az italozáson kívül, amelynek hatására rendszeresen elég kínos vagy éppen vállalhatatlan helyzetekbe kerül.

Ezen az oldalon bukkantunk rá a „Kunhalmi a saját édesapjáról is hazudik! Szégyen!” című bejegyzésre, melynek tanúsága szerint a politikusnő az ATV egyik műsorában azt állítja, hogy ősi szociáldemokrata családból származik. Közben azonban a videó készítője több dokumentumot is bemutat, mely szerint Kunhalmi édesapja, Kunhalmi István valójában fideszes jelölt volt.

De nem az egyetlen meghökkentő videó az MSZP kampányarcáról: a portál egy tévériport segítségével például arra is emlékeztet, hogy Kunhalmitól az okirat-hamisítás sem áll messze.

Forrás: Facebook; fotó: Horváth Péter Gyula/PS
(pestisracok.hu)

MÁR A JOBBIK IS SZÉGYELLI VONA GÁBORT

Apáti Bence – Alföldi 2006-ban nem akart ordítani