in ,

Agyhalál – Demszky szerint Karácsony leváltja Orbánt

A baloldal lényegében 13 éve ezzel próbálkozik és ha az emlékeim nem csalnak, eddig nem túl nagy sikerrel.

„Demszky Gábor unatkozik tengerre néző horvátországi nyaralójának udvarán, ezért mostanság komolynak szánt üzeneteket oszt meg a nagyvilággal, azokat a baloldalnak címezve.

Az egykori SZDSZ-es főpolgármester néhány nappal ezelőtt visszarepítette az érdeklődőt a szürrealizmus korszakába azzal a képpel, amelyet közzétett. A képen, ha jól sejtem az látszik, hogy Demszky igényes tyubityelkában, amely egy kirgiz viselet, éppen (vélhetően) olívabogyót aprít egy húsklopfolóval. Egy jócskán megcsappant bor, kifogyott műanyagüveg és különféle bögrék társaságában. Hogy mit akar jelenteni ez a fotó és mi köze a hozzácsatolt szövegnek, ember legyen a talpán, aki érteni véli.

Ennyit a képről, most jöhet a szellemi tápláléknak is beillő bejegyzés. Demszky alapállítása az, hogy Karácsony Gergelynek Budapestről kell leváltania az Orbán-kormányt. Demszky Gábor az Adria mellől azt üzeni a baloldalnak, hogy sértsék meg a törvényeket, balhézzanak, bomlasszák a rendet, ezzel hátha sikert tudnak elérni.

Nem akarok összezavarni Demszkyt, de a baloldal lényegében 13 éve ezzel próbálkozik és ha az emlékeim nem csalnak, eddig nem túl nagy sikerrel. Vannak azonban még nagy okosságok. A bukott főpolgármester szerint az is a baloldali győzelem egyik záloga lenne, ha indítana Karácsony Gergely egy budapesti hetilapot. 2023-ban ez szerintem egy nagyon szuper ötlet.”

 

 

(Bohár Dani origo, 888)

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Szijjártó kiakadt, miután a baloldali média hazudott a családjáról

Undorító balos patkánytempó: Sztálin-fotót ragasztottak Szijjártó Péter házának kapujára