in ,

Bohár Dani: a Most vagy soha! nem csupán egy történelmi film, hanem sokkal több ennél

A hazaszeretet mozivászonra vetítése.

„Petőfi felállt az asztalra a Pilvaxban, majd elkezdte szavalni a Nemzeti dalt. A hazaszeretet pedig a büszkeséggel együtt járta át a szívem a moziszékben. Azt éreztem, hogy a Magyarországért mindent! A Most vagy soha! végre valahára azt adja, amit egy történelmi magyar filmnek adnia kell. Nemzeti büszkeséget! 

Számomra az a jó alkotás, aminek a végén úgy jövök ki a moziból, hogy kaptam valamit, több lettem.

A Most vagy soha! fantasztikus minőségben, varázslatos színészekkel mesél el egy nagyszerű történetet, ami rólunk szól, magyarokról. Úgy, amilyenek vagyunk. Néha viccesen, drámaian, ha kell keményen és természetesen romantikusan. Március 15. és a márciusi ifjak mi vagyunk! Mi, magyarok, akik egész egyszerűen genetikailag úgy vagyunk kódolva, hogy rühelljük az elnyomást. Nekünk senki nem mondhatja meg, hogy mit és hogyan csinálhatunk! Így volt ez a múltban, így van a jelenben és így lesz a jövőben is. A Most vagy soha! nem csupán egy történelmi film, hanem sokkal több ennél. A hazaszeretet mozivászonra vetítése. Ha szereted, hogy magyar vagy, akkor tetszeni fog neked is a Most vagy soha!”

 

– írja Bohár Dani!

  

LEGYÉL NAPRAKÉSZ! 

 

 

 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

 

Bréking! Szentkirályi Alexandra a kormánypártok főpolgármesterjelöltje!

Na, megjött az eszük? Klaus Iohannis: Románia nem küld harcoló csapatokat Ukrajnába