in , ,

Agyhalál – David Icke szerint a vírus nem létezik, viszont a gyíkemberek igen!

Nagy az Isten állatkertje…

Frissítés: kommentben hiányolják a videót, ahol David Icke azt mondta volna, hogy a vírus nem létezik. Ezért most mégis kitesszük a linket.

Tessék:

https://www.bitchute.com/video/7YuAIrnhsNXG/

 


Nagyon nagy az Isten állatkertje, csak sajnos alacsony a kerítés. A Youtube-ról már törölték ezt a David Icke nevű félbolondot, de alternatív videómegosztó csatornákon sajnos Magyarországon is igen népszerű.

A videóját nem fogjuk itt népszerűsíteni, aki akarja úgyis megtalálja a sorozatát az interneten a koronavírusról. Annyit elég tudni, hogy Icke szerint a koronavírus nem létezik, kitaláció, és a tesztek is kamuk, meg úgy az egész. Nem fogjuk hosszasan cáfolni ezt a marhaságot, csak néhány tőmondat elég lesz az állítás cáfolatára, de tisztelettel kérünk minden kedves internetezőt, az internet népét, hogy GONDOLKODJANAK, ne higgyenek el semmit feltétlenül (nekünk se) senkinek, legyenek minden interneten megjelent hírrel kritikusak…főleg ha David Icke-ról van szó.

Tehát szerinte nincs vírus.
Ez egy állítás. Ami nem igaz.
Kérdéseink Icke felé: amennyiben Ön szerint a vírus nem létezik, hogyan mutatta ki a Szegedi Tudományegyetem a vírus genomját? Hogy a fenébe térképezték fel a vírust? Továbbá milyen okból duplázódott meg tavalyhoz képest Franciaországban a halálozások aránya az év elején? Bizonyára a vírus miatt bekövetkezett halálozások okán. Vajon az olasz egészségügy miért omlott össze, kedves Icke úr? Miért omlott össze az amerikai, és a francia, meg a spanyol egészségügyi rendszer is? Miért van annyi halott Belgiumban? Miért halt meg több ezer ember Svédországban, és mitől hunytak el Budapesten a Pesti úti idősotthonokban hirtelen a lakók?

Na, erre nem fog Icke válaszolni, csak újabb és újabb aljas videókat töltöget fel a közvélemény megzavarására és megtévesztésére.

Egyébként ez az a David Icke, aki szerint a Háttérhatalmat (a létezését egyébként mi nem vonjuk kétségbe, sőt!) gyíkemberek (!) irányítják, akik 200 ezer évvel ezelőtt érkeztek a Földre egy távoli csillagrendszerből.

No komment.

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Örömhír! Hullik szét az egri moslékkoalíció is!

Nyelvtantanár elemezte Bangóné helyesírását! Az eredmény döbbenetes!!!