in , ,

A lófejű Mérő Vera is elkezdte bírálni Ferenc pápát, mert ő békét akar

Szomorú, hogy éppen Ferenc pápa fogalmaz ilyen óvatlanul

Az áldozatra nyomást gyakorolni, hogy hódoljon be az agresszornak, sosem lehet erkölcsös magatartás.

 

„Ha az áldozat feladja, lehet támogatni, együttérezni vele. Szégyenkezni, hogy nem tudtunk érte többet tenni. De számonkérő hangon azt firtatni, hogy az ő tárgyalóképtelen hozzáállása oka lehet az őt érő veszteségnek, nem más, mint klasszikus áldozathibáztatás.

 

 

Az elvárás, hogy Ukrajna mondjon le a megszállt területekről, ahol polgárai élnek, amelyek ukrán emberek otthonai, elfogadhatatlan. Minden élet elvesztése tragédia. De ezt talán a népirtón kellene számon kérni.

Szomorú, hogy éppen az Ferenc pápa fogalmaz ilyen óvatlanul, aki annyira ügyelni szokott az egyetemes értékekre a nyilatkozataiban. A hazáját védő népet felelőssé tenni a halottaiért – ez borzasztó tévút.

 

– írja a lófejű Mérő Vera. Orvos látta már?

 

 

mindenszo.hu

 

 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Hátha valami csoda folytán sikerül összegyűjteni ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

Mutatjuk hova tette a pénzt az Orbán kormány – Íme a lista – Nagy segítség a családoknak

Ez most fenyegetés??? Zelenszkij Orbán Viktorról: „Nagyon veszélyes játékot játszik”