in ,

A Teszkós Messiás Londonban – Térdre, magyarok! Jöhet az „Isten fizesse meg” feliratú vizitdíj automata!

Eljött a megváltó….

Jézus azt válaszolta nekik: »Vigyázzatok, nehogy valaki félrevezessen titeket. Mert sokan fognak jönni az én nevemben és azt mondják: ‘Én vagyok a Krisztus’, és sokakat félre fognak vezetni.
Máté evangéliuma, 24. fejezet.

 

Ezt is megértük. Eljött közénk. A Messiás, a próféta, aki imigyen nyilatkozott önnön messianisztikus szerény személyéről:

 

Videó:

 


Elérkezett hozzánk hát Ő, alászállott a mennyekből, és ímé elhozá nekünk a szent piacgazdaságot, a szent, és privatizált egészségügyet, a szeretetet, és vele együtt az új, megváltott Magyarországot. Lesz itt kánaán. Lesz itt minden. Eljön az ő országa, mi pedig a trágyával etetett, sötétben tartott gombák imára kulcsolt kézzel, térdelve, áhítattal tekintünk majd fel őreá. És meg lesz az ő akarata. Lesz itt „Isten fizesse meg” feliratú vizitdíj automata. Lehet térdelni, és könyörögni a háziorvosnál olcsóbb gyógyszerért, vizitdíj elengedésért. Minden háztartásban lesz Márki-Zaj szent kép, ami előtt minden este hatkor térdelni kell, és imádkozni. Az új szent-rezsicsökkentésről még nem is beszéltünk, mert meg fogjuk kapni a mi új messiásunktól, bizony, magától a Mestertől, akit mindent eldobva követünk.

A Messiás jól halad: az ország 44%-a máris követi, ha minden jól megy, és hívei továbbra is hű követői maradnak, a végén tényleg eljön az ő országa április 3-án.

Mi, normálisak imádkozzunk…valami másért.

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

One Comment

Bravó! Egészségügyi alapdíjat fizettetne a nyugdíjasokkal Márki-Zay programírója

Jajj, hogy néznek ki ezek? Király Júlia teljesen egyetértett Surányival a nemzeti aranytartalék lecsapolásában