in ,

A sátánista Tóta W. megint ledobta az ékszíjat – Tóta W. Árpád nekiment Kötter Tamásnak: „És ehhez képest te vagy a kuruc, ugye. Te szellemi sírkő, te”

„Van verseny a Megafonnál is, mert sok ilyen bokazokni próbál így megélni” – véli az újságíró.

Tóta W. Árpád a HVG újságírója Facebook-on reagált Kötter Tamás Horn Gábornak címzett szavaira. 

Nehézbúvárkodás következik, a fekete mélységbe megyünk, furcsa, vak és puhatestű lények közé” – kezdte bejegyzését az újságíró.

Megafon, labanckártya

 

Itt ez az ember, aki azért kapja a fizetését, hogy hazaárulózzon másokat. Könnyű munka, teljesen hülyék is végezhetik, mint a példánk mutatja. Mindig az a hazaáruló, aki nem fideszes. Ehhez nem kell ész, műveltség, tájékozottság, és hát nincs is. Use it or lose it”.

 

Kötter is gyakran megfogalmazza véleményét a Megafon keretein belül, így Tóta W. úgy általában a jobboldali véleményformálókról is ejtett néhány szót:

Van verseny a mélyben, a Megafonnál is, mert sok ilyen bokazokni próbál így megélni, 

ott van például az a kívül-belül simafejű, az olyan tökéletesen sötét, hogy nemcsak elveszi a reflektorfényt, de kioltja. Szóval cifrázni kéne, és 

Tomimanó most úgy oldotta meg, hogy elővette a labanckártyát. 

„Hazaáruló kurucok”

„Horn Gábor az idézett írásában azt állítja: nem hazaárulás külföldi kormányok segítségét igénybe venni rendszerváltáshoz. Na, hát pont ezt gondolták a labancok – állapítja meg a küszöbmajom, büszkén, hogy kivágta a magas cét. Foglalkozása: magyar. OKJ-s papírja van róla.”

És ehhez képest te vagy a kuruc, ugye. Te szellemi sírkő, te” – írta Tóta W.

Az újságíró állítása szerint közismert, hogy annak idején a „kurucok külföldi segítségért kuncsorogtak”. Úgy látja, hogy „erről tudni úgyszólván hazafias kötelesség, de különösen kínos elfelejteni, ha amúgy hivatásból méricskéled mások magyarságát”.  

„Ha van triviális példa a külföldi segítséggel politizáló és harcoló magyarokra, azok a kurucok”

– hangsúlyozza Tóta W. Árpád.

És ha van jó példa arra, hol nemzet süllyed el, az ez. Amikor a buta söpredék lóbálja a magyarmétert, a hazája történetéről semmit se tud, nem is érdekli,

ő hivatalból hazafi, kinevezték, kifizették, példát mutat: így kell magyarnak lenni

– véli az újságíró.

Vérszomjasan és ostobán, kitagadva a nemzetből a nála tehetségesebbeket. Azokat, akik tudják, kik voltak a kurucok” – olvasható a bejegyzés végén.

 

 

(Mandi)

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Ez itt a lényeg kéremszépen – Szijjártó: nem akarunk több magyart elveszíteni ebben a háborúban

Bohár Dani megint becsicskította a büdösszájú Tordait – Remegő hanggal (nem) válaszolt a kötegelt, sorszámozott eurókra vonatkozó kérdésre Tordai Bence (VIDEÓ)