in , ,

Kötter Tamás Ursuláról: „Minden szava hazugság”

Von der Leyen egy politikus, éppen azt mondja, ami szerinte pillanatnyilag nyerő.

„Aha, akkor eddig miért nem így volt⁉️ (bevándorlási kvóta stb)

Minden szava hazugság – mert egy politikusnak antennái vannak, míg egy államférfinak iránytűje. Von der Leyen egy politikus – éppen azt mondja, ami szerinte pillanatnyilag nyerő. Egy alkalmatlan elit tagja, amit júniusban le fogunk váltani.”

 

Lehet, hogy egy kép erről: 8 ember és , szöveg, amely így szól: „Ursula von der Leyen: Az európaiak döntik el, hogy ki és milyen feltételek mellett jöhet be Európába 2024. március 07. 19:49 Több ígéretet is tett csütörtökön az újabb mandátumra pályázó bizottsági elnök. 3p 13 17 Mentés BUCHAREST CONGPES”

– reagált a képen látható hírre Kötter Tamás.

 

 

Mindenszo.hu: Kötter igazat írt, de ez kevés! Ennek a nőnek a Hágai Törvényszék előtt lenne a helye, ahogy Angela Merkelnek is, de nem történik semmi, pályázgatnak, hol egy NATO vezetői posztra, hol újra EU vezetőnek, de egyelőre nem tudjuk mi van a Pfizer SMS-ekkel, meg Európai tönkretételével és a háborúba sodródással sem. 

 

 

 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

Agyhalál – Nagy-Britannia tízezer drónt ad Ukrajnának

Az Amerikai Népszavás suttyó Bartus László tombol, mert Orbán Viktor Amerikában van: „Önmagában az is megengedhetetlen, hogy egy külföldi állam vezetőjeként beavatkozik az amerikai belügyekbe.”