in ,

Kötter Tamás mérges: ha van ember, akinek örökre távoznia kellett volna a politikai életből, az Gyurcsány Ferenc

„Odaálltam a parlament elé. Megkérdeztem a többséget, kívánjátok-e hogy folytassam, ez a felelősségvállalás” – mondta Gyurcsány Ferenc.

„Ha van ember, akinek örökre távoznia kellett volna a politikai életből, az Gyurcsány Ferenc. Legkésőbb az Őszödi beszéd nyilvánosságra kerülését követően. Szöllősi Györgyi, az Egyenes Beszéd műsorvezetője azt mondta Gyurcsánynak: »Ön nem vállalta a felelősséget az őszödi beszéd után«. A DK elnöke erre indulatosan, hevesen gesztikulálva vágta rá ezt követően: »részint ez nem így van«.

»Odaálltam a parlament elé. Megkérdeztem a többséget, kívánjátok-e hogy folytassam, ez a felelősségvállalás«

– mondta Gyurcsány Ferenc, Látjuk ugye ezt a végtelen cinizmust: Gyurcsány, az elkövető, odaáll a tettestársai (MSZP-SZDSZ) elé és megkérdi: gyerekek, akkor ez mind rendben van, ugye? És ők kórusban ezt válaszolják: hát persze Feri, csináld csak tovább! Ezek akarnok most minket jó erkölcsről kioktatni? Ezek akarnak kormányozni? Soha?”

 

– írja Kötter Tamás.




 

 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

Nem stadion – Emelt, dupla nyugdíj érkezik, mutatjuk a részleteket

Nocsak! Elon Musk üzenete az olaszoknak: kövessétek Magyarország példáját!