in ,

A rendőrség szerint a Szent koronát gyalázni, nem bűncselekmény, de szivárványos zászlót rongálni bűncselekmény. A Horthy szobor őrzésére pedig a belügyminiszter szerint nincs szükség…

Itt valami nagyon nem stimmel

Valami nem stimmel. Tettünk egy feljelentést, mert a pride mozgalom egy nemzeti jelképet meggyalázott, történetesen a Magyar Szent Koronát. A feljelentést a Rendőrség elutasította.  

Ferencvárosban szivárványos zászlóval gyalázták meg a kerületieket. Ferencváros szurkolók levették a zászlót, és méltón elégették. A rendőrség szerint ez bűncselekmény, és a feltételezett zászlóégetőt előállították! Miért is? Ez nem véleménynyilvánítás? A Szent Korona meggyalázása, meg az? Mióta nemzeti jelkép a szivárványos zászló, tisztelt hatóságok?
Egy másik ügyben, a Horthy szobor védelmére a belügyminiszter szerint pedig nincs szükség. Miért is nincs?

Mi lenne, ha nemzeti kérdésekben a hatóságok a magyar törvényeket követnék? Olyan nagy kérés ez? Mi lenne, ha egy nemzeti kormány nem a hazafias viselkedést büntetné, és nem állna mondjuk a meleglobbi és propaganda mellé? Rossz vége lesz ennek!

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

A Bill és Melinda Gates által támogatott Astrazeneca 400 millió vakcinát gyárt az EU-nak. 4 millió adag jut Magyarországnak

Hoppá! Philip is megszólalt Gyurcsány fenyegetőzése miatt!