in ,

A magyar rendőrök munkáját dicsérik a szélsőbaloldal brutalitását megelégelt németek

Valóságos kommentáradatot váltott ki a német újságok internetes kiadásaiban és a közösségi médiában a dollárbaloldal által Budapestre importált agresszív szélsőbaloldali aktivisták februári brutális támadássorozata.

Valóságos kommentáradatot váltott ki a német újságok internetes kiadásaiban és a közösségi médiában a dollárbaloldal által Budapestre importált agresszív szélsőbaloldali aktivisták februári brutális támadássorozata. A német társadalom döntő többsége megelégelte a baloldali erőszakot és az ottani hatóságok tehetetlenségét, miközben méltatják a magyar igazságszolgáltatást és a hazai bűnüldöző szervek munkáját – derül ki az Origo cikkéből.

A magyar rendőrség határozott és gyors fellépése a szélsőbaloldali merénylők ellen szokatlan a német közvélemény számára, de mint a reakciókból látható, a nagy többség kitörő örömmel fogadta. A közösségi oldalakon sorjáztak az olyan írások, kommentek, amelyek szembeállították a német hatóságok tehetetlenségét, a „kesztyűs kéz” politikáját a magyarok hatékony fellépésével. Az SFN nevű blogon arról írtak, hogy szélsőbaloldali „terrorhálózatot számoltak fel Magyarországon”. A cikk úgy méltatta a magyar rendőrséget, hogy egyből odaszúrt a német hatóságoknak is, akik elnézőek a lipcsei Lina Engel vezette szélsőbaloldali terrorcsoporttal szemben: „Magyarországon példátlan erőszaksorozat után a hatóságok – ellentétben a többnyire bal szemre vak németekkel – lecsaptak”.

 

 

A portál szerint a letartóztatott baloldali szélsőségeseket súlyos büntetés fenyegeti, most nem bízhatnak az igazságszolgáltatás engedékenységében, mint Németországban – a megfigyelők úgy vélik, 6 és 8 év közötti börtönbüntetés is várhat rájuk. Mint megjegyezték: Magyarországon más idők járnak.

Arra, hogy a német társadalom nagy része már megelégelte a politikai elit és az igazságszolgáltatás elnéző magatartását az erőszakos, felforgató baloldali szélsőségesekkel szemben, a vezető lapok cikkei alatt olvasható kommentek is bizonyítékul szolgálnak. A németek egyúttal méltatják a magyar államot, a törvénykezést, helyesnek ítélik, hogy itthon szigorúbb elbánásban részesülnek az erőszakos bűnelkövetők, mint Németországban.

 

Nézzük meg, hogyan kezelik a német erőszakos bűnözőket Magyarországon, talán még tanulhat valamit a Német Szövetségi Köztársaság igazságszolgáltatása

 

– fogalmazott a Die Welt egyik olvasója.

 

 

A sort sokáig lehetne folytatni, de a fent idézett véleményekből is teljesen világos, hogy a német közvélemény döntő többsége, az átlagemberek pontosan látják, hogy milyen veszélyt jelent a baloldal ideológiai és fizikai agressziója az európai társadalmakra. Az is kiderült, hogy sokan megelégelték a német politikai elit és a hatóságok engedékenységét, sőt, előbbiek kifejezett támogató hozzáállását az erőszakos szélsőbaloldali mozgalomhoz. Közben azt is látják, hogy Magyarországon a kormány és a rendvédelmi szervek határozottan fellépnek a bűnözőkkel szemben, miközben a magyarországi dollárbaloldal importálta a szélsőbaloldali erőszakot hazánkba.

Nem meglepő, hogy a német nyilvánosságban erős visszhangot váltott ki a nemzetközi szélsőbaloldali aktivisták brutális budapesti támadássorozata februárban. Súlyos veszélyt jelent a magukat Antifának nevező szélsőségesek szervezkedése és egyre erőszakosabb akciósorozata egész Németországban. Arról is beszámoltunk, hogy az egyik ismert vezetőjük elleni Drezdában zajló perben az ügyész kijelentette:

nem csupán erőszakos akciókról van szó, de a német jogállam alapjait támadják a baloldali szélsőségesek.

A bűnszervezet létrehozásával is megvádolt Lina Engel annak a Hammerbande nevű, célzottan egyes személyek ellen irányuló kegyetlen támadásokra szakosodott csoport vezéralakja, amelynek tagjai a dollárbaloldal közreműködésével a magyar fővárosba érkeztek az 1945-ös budai kitörés emlékére rendezett radikális jobboldali eseményre. Február 9. és 11. között a város különböző pontjain megszervezett támadásokban félholtra vertek magyar, illetve külföldi állampolgárokat. A magyar rendőrség gyorsan lépett, már február 11-én elfogtak négy gyanúsítottat, majd letartóztatásba helyezték őket.

Egyikük, D. Krisztina, a Párbeszéd parlamenti képviselője, Jámbor András vezette szélsőbaloldali szervezet, a Szikra Mozgalom tagja.

Jámborék tagadják, hogy a nő részt vett volna bármilyen erőszakos akcióban.

D. Krisztinát később ugyan szabadlábra helyezték, de – a dollármédia állításaival és sugalmazásával ellentétben – továbbra is gyanúsított az eljárásban. A többiek –egy német férfi, illetve egy német és egy olasz nő – letartóztatásban vannak Magyarországon.

 

(magyarnemzet.hu)

 

 

 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Potyogtak Miklósa Erika könnyei, amikor a vietnami énekest hallotta magyarul énekelni – Videó

Vége!! Meg kell változtatni a pufajkás Horn Gyula sétány nevét