in

A Bill és Melinda Gates által támogatott Astrazeneca 400 millió vakcinát gyárt az EU-nak. 4 millió adag jut Magyarországnak

2 milliárd adag vakcina készül

2 milliárd Covid 19 elleni vakcinát állít elő az Astrazeneca. A mai hírek szerint az EU ebből 400 millió adagot rendelt meg. Magyaroszág 4 millió adagot.

Az Astrazenecát Bill és Melinda Gates alapítványa támogatta 750 millió dollárral, írja a businessinsider.com.

 

Az AstraZeneca gyógyszeripari vállalattal kötött megállapodás lehetővé teszi a cég által fejlesztett védőoltás 300 millió adagjának – és további opcionális 100 millió adagjának – a tagállamok nevében történő megvásárlását, amint bebizonyosodik, hogy az oltóanyag biztonságos és hatékony.

Az AstraZeneca által kínált oltóanyag melletti döntés alapját többek között a megalapozott tudományos megközelítés és az alkalmazott technológia, a költségek, a kockázatmegosztás, a felelősségvállalás, valamint az EU egészének ellátását lehetővé tévő gyártókapacitás megléte képezte. Az AstraZeneca vakcinajelöltjének kifejlesztése immár a klinikai vizsgálatok II./III. fázisában tart, amikor az oltóanyagot széles körben tesztelik. – olvasható az Európai Unió hivatalos honlapján.

 

A történtek értelmezése szerint tehát az EU Bill és Melinda Gates által támogatott vakcinát fogja beadni Európa lakosságának. Ebből kap a jelek szerint Magyarország is.

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg másokkal is!

Deutsch Tamás: ne féljünk megmutatni az igazi színeinket. Büszkeség.

A rendőrség szerint a Szent koronát gyalázni, nem bűncselekmény, de szivárványos zászlót rongálni bűncselekmény. A Horthy szobor őrzésére pedig a belügyminiszter szerint nincs szükség…