in ,

A bukott főpolgármester szerint gyáva és kétszínű a kormány járványkezelése – Ezt mondta nagytudású Kamu Geri

Ismét gyáva és kétszínű a kormány járványkezelése

Nem fogjuk szó szerint idézni ennek a facebook huszárnak a baromságait, de pár ökörséget azért kimásoltunk, ízlelgessék a jelzőket:

 

„gyáva kormány”, „kétszínű kormány”, „a kormány oltási kampánya látványosan csődöt mondott”, „a kormány a főváros után kullog”….stb.stb.

Látszik, hogy már semmi kreativitás, semmi ötlet. Gál Zsír Zoltán már lemondott, nem ír több Fácse bejegyzést, ezért most valamelyik másik hülye pótolja őt. De vérszegény, nagyon gyenge. Egy valami persze megmaradt: a kormányra mutogatás, a picsogás, a lányos nyávogás, olyan igazi Kamu Geris féle balfék kommunikáció.

 

Budapest többet érdemel, sokkal többet. De hát ez kellett a többségnek, egy ilyen idiótát kellett megválasztani, most mindannyian isszuk a levét, legalább 5 évig. Budapest balliberális tábora nem tanul semmiből: legyen akármilyen szar a baloldal jelölt, szavaznak rá, mert „Zorbán”, mindegy, hogy tönkrevágják Budapestet, rá szavaznak, mert „Zorbán”.

És most itt tartunk. A főváros irányítása helyett ez a töketlen Facebookozik, és másra mutogat.

Ennyit tud, ez nem sok, viszont kevés.

Kedves főpolgármester úr! Nem a kormányra kéne mutogatni, hanem végre eltakarodni a főváros éléről, és lemondani szépen!

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Köhög a bolha – Donáth Kacsa felrázná a Momentumot, leváltaná a kormányt, mert Orbán nem maradhat hatalom

Egy kormánypárti képviselő megsemmisítő bejegyzése Ferinéről – Íme