in ,

Várjuk Ujhelyi István válaszát a ház és balatoni nyaraló felújításra

Továbbra is tisztáznia kell magát

Továbbra is tisztáznia kell magát és újabb kérdésekre is válaszolnia kell Ujhelyi Istvánnak, a szocialisták európai parlamenti képviselőjének, miután további információk kerültek napvilágra házának és balatoni nyaralójának felújításáról – mondta Nacsa Lőrinc a kormánypártok képviseletében szerdán újságíróknak.

 

A kereszténydemokrata országgyűlési képviselő a Szeviép egykori vezérigazgatójának szerdán megjelent nyilatkozatára hívta fel a figyelmet, amely szerint Ujhelyi István hiába tagadja, hogy a Szeviép újította volna fel szőregi házát és nagy badacsonytomaji nyaralóját. Baranyi Sándor egykori cégvezető azt mondta: dokumentumokkal tudja igazolni állítását. A nyilatkozat szerint Ujhelyi István “így hajtotta be a Szeviéptől a cégnek szerzett megbízásokat” – ismertette. Több tízmillió forintnyi értékben, de valójában ingyen újíttatta fel velük saját ingatlanjait.

Akkor most újra megkérdezzük Ujhelyi Istvánt: hogy volt ez a ház- és balatoni nyaraló-felújítás?

– hangsúlyozta, egyben arra kérte a szocialisták európai parlamenti képviselőjét, hogy ha cáfolni tudja az állításokat, akkor azt szerződések és számlák felmutatásával tegye. “Ne csak pár százezres számlákat lobogtasson”, ami nyilvánvalóan nem fedezi a ház és a nyaraló felújítását – fűzte hozzá. Az európai parlamenti választások küszöbén a magyar embereknek joga van tudni az igazságot az MSZP tulajdonképpeni EP-listavezetőjéről. Ezért Nacsa Lőrinc továbbra is választ vár arra a kérdésre: jutott-e a Szeviép pénzéből Ujhelyi Istvánnak, más szocialista politikusnak vagy az MSZP-nek? – mondta.

Forrás: MTI; Fotó: Delmagyar

(pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Magyar világszenzáció – Sikerült lefordítanunk Tordai Bence CÖF CÖF beszédét – Videó

Nem stadion – Tanuszodával épül meg Érd új általános iskolája