in ,

Kiugrott egy repülőből a hazaáruló magyar EP-képviselő – Az ernyő szerencsére kinyílt

Ujhelyi Istvánnak bakancslistás álma volt, hogy egyszer ejtőernyőzzön.

Tandemugrást hajtott végre Ujhelyi István, a volt MSZP-s politikust egy tapasztalt ejtőernyős elé szíjazták. Az EP-képviselő állítása szerint régóta dédelgetett álma volt, hogy egyszer ejtőernyős ugrást hajt végre. 

Jó tíz éve megbeszéltük Nyakó István barátommal, hogy egyszer ejtőernyővel kiugrunk egy repülőből. Aztán, valahogy mindig halasztottuk, évről-évre tologattuk, igazán egyikünknek sem volt bátorsága hozzá. Végül egy pilóta barátunk megelégelte a szerencsétlenkedést és közölte, vége az időhúzásnak, felvisz minket és ugranunk kell – mesélte a Blikknek élményeit a politikus. Ujhelyi István bevallottan tériszonyos, ám állítása szerint nem bánta meg a kalandot, sőt azt mondta, bármikor újra megtenné.

Tapolca felett ugrottunk ki a gépből, háromezer méteres magasságból. Onnan nézve olyan volt, mintha éppen a Balaton felett ugrottunk volna”

– fogalmazott, majd úgy folytatta, kollégái tartottak egy szavazást és túlnyomó részük azt mondta, hogy nem teszi meg.

 

 

 

A kezdeti bizonytalankodás után a politikus már élvezte a zuhanást

 

 

(Mandi)

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Mentők vs. Kamu Geri – Visszaszólt Karácsony kabinetfőnökének Győrfi Pál: minden olyan tényező, ami a mentők szempontjából akadályt jelent, az említésre érdemes!

Kiderült, mikor megy szabadságra Orbán Viktor