in ,

Ujhelyi is előkerült a pöcéből és megszólalt: „Orbán” – Ennyit tud

Orbánozás, az megy

Nagyon uncsi már a csávó, de hosszú hallgatás után újra megszólalt. 

Senki sem kérdezte, senki sem hívta ő mégis itt van, maga Ujhelyi Pityu. És nem fogják kitalálni kivel foglalkozott. Igen, Orbán Viktorral.

Pityu, te már rég leszerepeltél, már rég vissza kéne vonulnod, a vészharangok kongatásaiba szemmel láthatóan is belefáradtál, itt az ideje eltakarodnod, visszavonulnod.

Pityu, elbuktál.

Pityuban semmi kreativitás, semmi ötlet, csakis Orbán Viktorral tud foglalkozni. Ezért kár volt ám kimenni Brüsszelbe. Sokba vagy nekünk. Sokba kerültél nekünk.

Vonulj vissza, húzz el!

Köszi! Puszi!

 

mindenszo.hu

 

 Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

Megszólalt a magyar agrárminiszter – Nagy István: „Dühösek az európai gazdák, mert elárulták őket” – Videó

Daniel Freund beismerte: 20 perc után elveszítette a fonalat a Tucker-interjúban – Ebből is látszik, hogy buta a csávó