in ,

Vadait megcsípte a hülyebogár – Orosz hackerek támadása – Vadai előre magyarázza a DK választási szereplését

Vadai Ágnes pénteki közleményében logikai bakugrások és sejtetések alapján jut arra a következtetésre, hogy orosz hackerek fogják befolyásolni az EP-választásokat

Vadai Ágnes pénteki közleményében logikai bakugrások és sejtetések alapján jut arra a következtetésre, hogy orosz hackerek fogják befolyásolni az EP-választásokat. A DK-s képviselőnő szerint a háttérben természetesen Vlagyimir Putyin orosz elnök és Orbán Viktor miniszterelnök állnak.

Mint pénteki közleményében Vadai Ágnes írja, az európai parlamenti választások kapcsán a FireEye kiberbiztonsági cég bizonyítékot talált arra, hogy orosz hackerek az európai parlamenti választások megtámadására készülnek. A cég beszámolója szerint az ATP28 néven ismert államilag is támogatott hackercsoportnak is köze volt a 2016-os amerikai elnökválasztás meghackeléséhez. Mint a cég állításaival kapcsolatban a szektapárti képviselőnő kijelenti,

a Demokratikus Koalíció már azt is aggályosnak tartotta, hogy Orbán és legfőbb szövetségese Putyin a Nemzetközi Beruházási Bankkal egy – gyaníthatóan – orosz hírszerzőt és kollégáit ellenőrzés nélkül telepítik be Budapestre.

Hozzáteszi,

Európai magyarként pedig különösen felháborítónak tartjuk, hogy az orosz kémek után már orosz hackerek is veszélyeztethetik Magyarországot és Európát.  Az igazi hazafiak tiltakoznak az ellen, hogy meghamisítsák a választók akaratát, és kiszolgáltassák Magyarországot és vele Európát Orbánnak és Putyinnak.

Forrás/fotó: OS/MTI

(forrás:pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hoppá – Magyarországra jön Nicolas Sarkozy volt francia elnök

Visszasírja az ellenzéki média Kóka Jánosék méregdrága osztrák mentőhelikoptereit, pedig az újak jobbak és olcsóbbak