in ,

Szombaton az egész világ Orbán Viktorra figyel – Tusványosi beszéd

Várjuk a fejleményeket….

Néhány előszó a szombati tusványosi Orbán beszédhez. Természetesen nem tudjuk Orbán Viktor miről fog beszélni, de hogy róla fog szólni az egész világ sajtója, az biztos! Tusványos és Orbán Viktor már csak ilyen. Annyira egyszerű a képlet: aki nem meghatározó a politikában, arra nem figyelnek, aki pedig nemzetközileg is meghatározó politikus, arról a világsajtó fog cikkezni napokon át. Ez történik a holnap miniszterelnöki beszéd után is.

És, hogy az ellenzék is végre megértse: nem, nincs Orbán Viktor nemzetközileg elszigetelve, Orbán Viktor egy államférfi, a kormánya pedig nem lop, az egészségügy nincs összeomolva, és semmi baj a magyar oktatással! Az államháztartási hiányunk 3% alatt van, az államadósságunk lecsökkent 83%-ról 70%-ra, gyakorlatilag megvalósult a teljes foglalkoztatottság, megvédjük a határainkat, csökkentjük az adókat, szombaton pedig mindenki Orbán Viktorra fog figyelni.
Akinek pedig ez nem tetszik, annak nyasgem.

 

mindenszo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Az MSZP totál kikészült Tóbiás József miatt : “Bocs Jóska, ez így nem fog menni” – üzeni Lendvai Ildikó párttársának a Kanári-szigetekre

Bréking! Kezdődik Orbán Viktor tusványosi beszéde!