in ,

(videó) Thürmer Gyula beszólt a libsiknek

Thürmer Gyula szerint a hazai baloldali pártok a migrációról és annak megoldása kapcsán alkotott véleményének semmi köze sincs a baloldalisághoz. A Magyar Munkáspárt elnöke erről az ECHO TV Napi aktuális című műsorában beszélt

Thürmer Gyula: A baloldal liberális fejjel gondolkodik

Szerinte, ha baloldaliak lennének, akkor a munkájából élő magyar dolgozó fejével gondolkodnának. A munkájából élő magyar dolgozónak ugyanis van millió más gondja, és nem az a fő kérdés számára, hogy befogadjunk-e menekülteket, vagy sem, sőt mi több, ellenzi – fejtette ki.

A hazai baloldali pártok válasza, liberális válasz. A liberális nagytőke, a pénzügyi tőke válasza

– szögezte le a Magyar Munkáspárt elnöke. Magyarázata szerint azért, mert azt akarják, hogy egy nagy világpiac legyen, ahol semmiféle akadály nincs, ahol az egyetlen szempont az, mi hoz a tőkének pénzt és mi nem.

Ezen az úton nem szabad menni, mert ez tönkreteszi Európát és a világot is

hangsúlyozta Thürmer.

A pártelnök szerint embereik millió nem gondolják úgy, hogy Brüsszelben kell mindent eldönteni. Azt pedig végképp nem gondolják, hogy a kelet európai népeknek évtizedekkel a rendszerváltás után, illetve az Unióhoz való csatlakozás után, rosszabbul kell élni a többi nemzethez képest. Megítélése szerint az EU nem tud mit kezdeni Oroszországgal sem, és nem tud megegyezni vele.

Háborúzni nem mer az EU és nyilván el is veszítené, normális együttműködésre viszont képtelen!
Thürmer Gyula nem nevezné baloldalinak a Demokratikus Koalíciót. Véleménye szerint egyszerűen egy liberális párt, amely a pénzügyi tőkének az érdekeit képviseli.
A DK azt szeretné, ha Európában semmiféle határ nem lenne. Ha ugyanis nincsenek határok és akadályok, akkor semmi nem korlátozza, a bankoknak és a pénzügyi tőkének az uralmát. Ma még vannak határok és nemzeti lehetőségek, ők azonban azt szeretnék, hogy holnap ne legyen. Az Európai Egyesült Államok semmi más, mint egy nagy egységes piac, amiben a németek, a franciák, illetve még néhány nagy ország tőkéje uralkodna.
Thürmer szerint ebből egyik európai nép sem akar és a munkájukból élő dolgozók csak vesztesei lennének ennek az egésznek.

ECHO TV – A nemzet hangja – Napi aktuális

(forrás:www.echotv.hu)

HOPPÁ – Megelőzte a jobboldali AfD a szociáldemokrata pártot Németországban – Csicskulnak a migránssimogatók

A libsi médiának ajánlva – Tíz százalék felett emelkedtek a reálbérek 2017-ben