in , ,

Váncsa István még több ukrán halottat akar látni – Megfogalmazta háborúpárti álláspontját

Váncsa szeret gúnyolódni…

Váncsa elvtárs szeret gúnyolódni. Az egykor szebb napokat is látott ex-Hetihetes sztár megrögzött orbán-fóbiás. Ez nem új számunkra.

Az sem új, hogy stílusa bicskanyitogató, de legtöbb írása inkább felejthető, ezért nem is szoktunk vele sokat foglalkozni. Ám legutóbbi röffenése elég érdekesre sikerült. Váncsa gúnyos stílusban kéri számon Orbán Viktoron, hogy a béke pártján ál. Nem tetszik neki a sok bekepárti nyilatkozat és az sem, hogy a sok-sok ország küld fegyvert Ukrajnába, míg mi nem. Érdekes téma, érdekesen nyúl bele a háború kérdésébe Váncsa. Gúnyos hangvételű irománya arra enged következtetni minket, hogy Váncsa elvtárs a háború oldalán áll. Tehát Váncsa nem szeretne békét, több fegyvert szeretne, tehát több ukrán halottatt.

Bravó.

Ez aztán az emberséges látásmód! Ja, nem.

Ül a csávó itthon, a békés Magyarországon, pöffeszkedik, véleményt mond, növeszti a pocakját, főz, süt, okoskodik, közben ukránok milliói menekülnek, szenvednek, de ő még több fegyvert akar és háborút. Pikáns.

 

mindenszo.hu

 

Agyhalál – A Hírklikk nevű szennyportálon jelentette be Korózs Lajos, hogy az MSZP stabilizálta szavazótáborát . Egyébként 1%-on az MSZP

A tanárok szépen nyugodjanak meg – A kormány elkötelezett a pedagógusok bérének minél nagyobb mértékű emelésében