in , ,

Tisztázzuk! – Püspökladányban nem is indult Fideszes jelölt

Nagyot ment az ellenzéki propaganda média

A kretén ellenzék kretén médiája ismét nagyot ment a hétvégén!
Az ellenzéki propagandisták beszámoltak arról, hogy Püspökladányban hatalmasat bukott a Fidesz és győzött a Jobbik.

Nézzük a szalagcímeket:

HVG

 

Majd következett a 444-től Sarkadi Zsolt

 

És végül az index.hu Dull Szabolcstól

 

A kretén ellenzék kretén médiája kiemelte, hogy “Jobbikos jelölt győzött” meg hasonló baromságok. Ennyi erővel Ujhelyit is le lehetne Fideszesezni, mert x évvel ezelőtt jelentkezett a Fideszbe, aztán egy idő után úgy kicseszték, mint macskát szarni. Jelenleg az MSZP padsorait koptatja, és Brüsszelben hazaárul.
Na de térjünk vissza a püspökladányi választáshoz.
Hogy mennyire nem győzött a Jobbik és nem verték meg a Fideszt, azt a valasztas.hu mutatja meg a legjobban. Nézzük hát az 5-ös és a 7-es választókörzet eredményeit:

 

Ha lát itt valaki Fidesz-Kdnp, valamint Jobbik színekben induló jelöltet, az szóljon!
Az ugyan tény, hogy a helyi villongások közepette a hétvégén a Fidesz elveszítette helyben a többségét, de azok a hangzatos szalagcímek, hogy a Jobbik megverte a Fideszt: NETTÓ HAZUGSÁG! A legkorrektebb ebben az ócska ellenzéki propagandában talán még az index.hu volt, aki a Fideszes többség elveszítéséről írt. Azonban egy helyi, települési villongásból nem vonható le országos közvéleménykutatás, hiszen magán a választáson független jelöltek indultak.

Természetesen a hétvégén volt még egy választás, amiről a kretén ellenzék kretén médiája gyakorlatilag egy szóval sem, vagy csak alig írt.
Száron is történt egy választás, ahol a Fidesz-KDNP egy független jelölttel szemben 56%-al nyert! Itt valóban nyert egy Fideszes, de ez a 60%-os részvétel mellett megtartott, Püspökladánynál sokkal nagyobb szavazószámú választás nem volt érdekes az ellenzéki médiának.

Szári eredmény:

 

Íme, mi írtunk az eseményről:

Hoppá! – A Fidesz-KDNP jelöltje nyerte az időközi polgármester-választást a Fejér megyei Száron

Annyit még tegyünk hozzá, hogy Száron persze a független jelölt háttértámogatásáról nem írt semmit az ellenzéki média, hogy a “Jobbik támogatásával..stb.stb.”, hiszen itt veszített a jelölt. A szokásos kettős mérce. Tehát az ellenzéki média úgy működik, hogy amikor független jelölt nyer, hirtelen Jobbikos lesz a jelölt, ám ha a független jelölt veszít, akkor vagy kussolunk a hírről, vagy ilyen esetben a független jelölt a propaganda média szemében továbbra is független marad. Logikus.

 

Most pedig vonjuk le a következtetéseket

  • kijelenthetjük, hogy a hvg.hu egy ócska propaganda-álhírportál, de a hazug cikkükhöz a szerző nevét nem merték odaírni
  • kijelenthetjük, hogy a 444.hu egy ócska propaganda-álhírportál, Sarkadi Zsolt pedig egy ócska, aljas hazug propagandista

Ennyi, úgy véljük a dolgokat ezennel tisztáztuk!

 

mindenszo.hu

 

Kapcsolódó cikkek:

Hoppá! – A Fidesz-KDNP jelöltje nyerte az időközi polgármester-választást a Fejér megyei Száron

 

Oszd meg másokkal is, hogy milyen ócska propagandát tol az ellenzéki média!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Dánia összeomlik – A dán parlament előtt demonstráltak a dzsihadisták, az ellentüntetők a Korán elégetésével válaszoltak – videó

A Jobbik sötét múltja. Bizonyíték: a Jobbik már 2010-ben is hiteltelen volt – Király András, volt Jobbik szóvivő: “Dolgozzál helóta g…i!” – videó