in , ,

Ki fogja a kampányban a legnagyobbat kamuzni? – HVG? 444.hu? Index? 24.hu? Lehet találgatni

Nekünk lenne egy tippünk. És Neked?

Közeleg a kampány, ilyenkor minden média ráerősít egy kicsit.
Így fog tenni a „nagyonfüggetlenobjektív” sajtó is.
Ebben a szörnyű magyar fasizmusban a fénylő fáklyaként világító liberális elit is mindent megtesz, hogy a gonosz Zorbánviktor NER-je megbukjon, és elősegítvén az ellenzéki erők győzelmét, a kerítésnyitást követően boldog, mosolygó menekült családok, agysebészek és fogorvosok emeljék a magyar GDP-t, mindeki örömére. Jajj be szép lesz!

Már csak az a kérdés, hogy ki fogja vinni a pálmát hazugságban? LEHET TALÁLGATNI!

  • A pár évvel ezelőtt a „kormány magyar tankokat Ukrajnába szállítását” vízionáló, és emiatt nemzetközi botrányt okozó 444.hu?
  • Az előző választási kampányban az MSZP által készített ál-fideszes videó ügyét kirobbantó, keresztényellenes címlapokat (Kőhalmi Zoltán) gyártó HVG? Aki a hazugság kiderülése után is makacsul kiállt a hazug, lejárató videó mellett?
  • A naponta helyreigazítást közlő, immáron Simicska teljes irányítása alatt levő index.hu?
  • Az Orbán kormányt fröcsögve gyűlölő, legpenetránsabb, a liberális sci-fitől hemzsegő 24.hu?

Sikerült már idén is ordas nagyokat hazudni a liberális újságíróknak:

Pl. arról, hogy Trump bunkó volt, és Japánban illetlenül az aranyhalak közé szórta a haltáp teljes mennyiségét. Csakhogy a 444, vagy melyikük is volt, levágta a videó végét, ahol a japán miniszter ugyanúgy kiöntötte a tál teljes tartalmát a halak közé! És a Rádió 1-ben Sebestyén Balázsék közben azon röhögtek, hogy Trump mekkora bunkó. Na így terjed a hazugság.

Aztán ott volt a „meghurcolt” rokkant parkolós férfi ügye. Hogy őt hogy előállították, és hogy pincébe meg mittudomén hova zárták, és hogy milyen galádul bánt vele a rendőrség. Aztán a Zsaruellátó magazin leplezte le a disznóságot, hogy ebből megint nem igaz semmi.

Epekedve várjuk a 2018-as választás nyertesét. Egy biztos:
Minden ócska liberális hazugságot leleplezünk, mindenről tudósítunk, és ki fogunk készíteni titeket, tisztelt külföldi érdekeket képviselő, külföldről pénzelt, liberális sajtó.
Jól figyeljetek, jól vigyázzatok, mert a szemünk rajtatok lesz!

mindenszo.hu

 

A nagy liberális közvéleménykutatási hadművelet – A Republikon és a Medián szándékosan túlméri a Fideszt

Íme a titkos terv a szexuális zaklatási ügyek mögött