in , ,

Terrortámadás egy időben Franciaországban és Németországban – A liberális sajtó hallgat! – Videó

Allahu Akbart kiabált egy késes támadó, agyonlőtték a német rendőrök

Újabb késes támadás történt, ezúttal Németországban. A 37 éves támadó rendőrökre támadt, akik emiatt agyonlőtték. Tegnap egy több részletében is hasonlító támadás történt Franciaországban.

Agyonlőttek egy késes muszlim támadót a rendőrök Németországban.

A gelsenkircheni eset során egy török állampolgárságú férfi rendőrökre támadt.

 

Deutsche Welle azt írja, hogy a 37 éves török férfi először egy tárgyat dobott a rendőrautóhoz, majd később észrevették, hogy kés van az egyik kezében. A rendőrök hiába próbálták meg felszólítani a muszlim férfit, hogy hagyja abba a támadást, az süket fülekre talált, így muszáj volt őt lelőni.

 

A támadó az eset során azt kiabálta, hogy Allahu Akbar (Allah hatalmas). A rendőrség egyelőre vizsgálja az eset körülményeit.

Az AniNews azt írja, hogy a török férfi korábban több erőszakos bűncselekményt is elkövetett. A BBC azt írja, hogy a férfi rajta volt azon a listán, akit figyeltek, hiszen militáns szervezetekhez köthető.

 

Allah Akbart kiabált és rendőrökre támadt egy késsel egy muszlim Franciaországban, a rendőrök rálőtte

 

Újabb késes támadás történt Franciaországban, ezúttal Metz városában egy muszlim férfi Allah Akbart kiabált és a rendőrökre támadt. A rendőrök rálőttek – írja a Valeurs.

 

 

 

A 31 éves férfiról kiderült, hogy úgynevezett S kartonja is volt, azaz terroristagyanúsként nyilvántartott bűnöző volt. A djellabát, azaz muszlim öltözetet viselő férfi rendőrökre támadott egy késsel, miközben Allah Akbart kiáltott. A késsel támadó férfi megsérült, de nincs életveszélyben. A kórházban letartóztatták.

(origo.hu nyomán)

 

Oszd meg másokkal is!

Bayer Zsolt megdöbbentő vezércikke Gyöngyöspatáról

Bayer Show: A rendkívüli vendég Szakács Árpád volt! – Videó