in ,

Ez az érdekes, nem a Szájer! Újabb terrortámadás! Gyalogosok közé hajtott egy autós egy németországi városban: ketten meghaltak – Videó

Gyalogosok közé hajtott egy autós a németországi Trier városában. Az esetben többen megsérültek.

A Deutsche Welle azt írja, hogy Trier városában a sétálóutcán gyalogosokat gázolt el egy autós kedden. A helyszínen normál esetben karácsonyi vásár van, azonban a koronavírus-járvány miatt ez elmaradt.

Az RTL Today úgy tudja,HOGY KETTEN MEGHALTAK ÉS 15-EN MEGSÉRÜLTEK.

 

 

A sérültek számáról a város polgármestere, Wolfram Leibe számolt be. Wolfram Leibe a helyszínen újságíróknak azt mondta,HOGY ÁMOKFUTÁS TÖRTÉNT A BELVÁROSBAN.

Erről videó is készült:

 

 

A Focus.de azt írja, hogy többen ültek az autóban, így elképzelhető, hogy többen szökésben lehetnek. A legfrissebb információk szerint a gyanúsított 51 éves és Trier-Saarburg körzetből származik.

 

Több mentő is érkezett a helyszínre, a környéket a rendőrség lezárta, a rendőrség arra kéri a lakosokat, hogy amíg a helyzet nem rendeződik, addig kerüljék a környéket.

HELIKOPTEREK IS VANNAK A HELYSZÍNEN.

 

Kép

 

A rendőrség a környező iskolákat is lezárta, mint ahogy a protokoll előírja egy esetleges terrortámadás idejére. A szülők a gyerekekért mehetnek.

A helyszínen készült felvételek óriási pusztítás látható az utcán, és hogy ott emberek ápolnak.

 

 

 

 

 

 

Egy szemtanú szerint egy szürke Range Rover hajtott magas sebességgel az utcába, és emberi testek repültek emiatt a levegőbe, köztük gyerekek is. Többen sírnak az utcán.

A Südwestrundfunk (SWR) regionális közszolgálati médiatársaság jelentése szerint szemtanúk azt mondták, hogy az autós szándékosan gázolt el gyalogosokat a sétálóutcában.

 

 

 

A focus.de szerint az egyik szemtanú szerint a gázolás után legalább 30 ember feküdt az utcán, néhányan mozdulatlanul. Úgy érezte, hogy 70-80-nal is mehetett az autó, nem dudált, csak gyorsított. Elég sokan voltak az utcán, amikor az eset történt.

Trier a Rajna-vidák-Pfalz tartományban fekszik lakossága 110 ezer fő.

 

(origo.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Pedig már százezren látták! A Vimeo törölte az USA csalásokról szóló videónkat! Mi újra elérhetővé tettük! Dolgozik a Hálózat! Videó

Tombol az EU diktatúra – Deutsch Tamás kritizálni mert, most ki akarják zárni a Néppártból