in ,

Magyarok, figyelem! Óvakodj az a-Hangtól! Össze akarja ugrasztani a magyarokat!

A céljuk egyértelmű

Van egy külföldről pénzelt (ál)civil szervezet, ami már évek óta hülyíti a magyar társadalmat: pontosabban „ügyek mentén” próbálja összeugrasztani magyart a magyar ellen. Különböző piszlicsáré ügyeket karol fel, fordítja ki, nagyítja fel azokat, majd helyezi vele szembe az államot, és megkezdi a gyűlöletkeltő tevékenységét, amit a liberális sajtó (pl. HVG rendszeresen) jól megtámogat.

 

Nézzük meg miket is művel az aHang, hogyan is működnek

 

Hódmezővásárhely időközi, Lázár János, és Márki-Zay Péter
A 2018-as időközi választás volt az első nagy akciójuk. Márki-Zay és az ellenzéki média azt hazudta, hogy Lázár János cigány szavazókat akar megvásárolni, hogy rájuk szavazzanak. Ebből természetesen egy szó sem volt igaz (pont az ellenkezője történt, Márki-Zayék osztogattak pénzt a cigányoknak), de a cigányok mozgósítására tökéletes volt (videókat rakattak közzé cigányokkal, „az én szavazatomat nem lehet megvásárolni” szlogennel) , és le is váltották a mozgalommal Lázár Jánost Hódmezővásárhely éléről. A mozgósítást, a gyűlöletkeltést Lázár és a kormánypártok ellen az a-Hang végezte.

 

Ellenzéki előválasztás
Ezt is az a-Hang vezényelte le. Nem is kell hozzá több kommentár.

 

Vác-Bp vasútvonal elleni tiltakozás az önkormányzati választások előtt
Különös, hogy miután nyert Budapesten Karácsony Gergely, az A-hang eltűnt, és már minden rendben van a Bp-Vác vasútvonallal, már nincs szükség több hangulatkeltésre. Pedig egy korábbi vadhajtasok.hu videón látható volt, hogy az a-Hang aktivistái gerjesztették Budapesten is a hangulatot az akkori fővárosi vezetés (Tarlós) ellen az önkormányzati választási kampányban. Sikerrel.

 

Gyöngyöspata – Kossuth téri tüntetés
Hergelték a gyöngyöspataiakat, szervezték a kossuth téri tüntetést, koordinálták a feladatokat, és hergelték a magyart, magyar ellen. Az a-Hangnak kiemelt szerepe van abban, hogy a cigányságot a magyarok ellen hangolja, egészen addig, amíg erőszakos, anarchisztikus állapotok nem következnek be.

 

Lázítás gyermekotthonokban
A HVG karolta fel (az a-Hang szervezésében) egy vidéki gyermekotthon piszlicsáré ügyét is, aholis egy srác írt egy dalt az államról, kemény politikai tartalommal, és az a-Hang állítása szerint a srácot emiatt a dal miatt érték szankciók az otthonban. A HVG felkarolta az ügyet, a dalocska szépen hasít a Youtube-on, és már ott tart az a-Hang, hogy tüntetést szerveznek a gyermekotthon elé: „Szemét állam”, „Szemét gyermekotthon”, „Megfélemlítés”, „Elhallgattatás”, „Szemét Orbán” féle hangulatot próbálnak kreálni egy teljesen lényegtelen ügyből.

 

Összegzés: Magyarok, és cigány honfitársaink! Óvatosan az a-Hanggal! Össze akarják ugrasztani a magyarokat és a cigányságot, mindezt politikai, hatalmi érdekből. Ezzel az uszító tevékenységgel támogatják a szintén külföldről pénzelt ellenzéket! Ne dőljetek be nekik!

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Terrortámadás! Ámokfutó hajtott egy farsangi menetbe Németországban – Rengeteg a gyerek sérült!

Bréking! Horvátországban és Ausztriában is megjelent a vírus – Videó