in , ,

Tehát ezért építette fel Azahriahot a Telex és a 444 – Máris megy a kormány ellen tüntetni – Külföldi támadás alatt hazánk!

Külföldről szervezik, megmondtuk

Külföldi szervezkedés zajlik Magyarország ellen, igen ez már a kampány!

 

  1. Kreálj egy ügyet külföldi titkosszolgálatok által szervezve: kész, Novák és Varga lemondott.
  2. Közben 1-2 év alatt építs fel egy független zenészt, énekest, aki megszólítja, majd utcára hívja a fiatalokat, ezt támogasd meg brutálisan a médiáddal: kész, Azahriah felépítve, Telex és a többi megtámogatta.
  3. Látszólag függetlenként szólalj fel az 1-es ügyben megrendezett jelenet kapcsán, legyél látszólag a politikától független, hívd utcára a fiatalokat: kész a kormánybuktatási kísérlet.
  4. Telepítsd rá az ellenzéket a hamisan gyártott elégedetlenségre.
  5. Buzdítsd őket szavazásra az önkormányzati és az EP választásokon.

 

Ennyi. A recept ugyanaz, mindent előre építettek fel. Ismerős módszerek: profi, külföldi módszerek. Aki bedől ezeknek, az hülye és megvezetett.

 

mindenszo.hu

 

 
 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

Ferencz Orsolya: a Klubrádió nőgyülölő cikke miatt Arató Andrásnak vissza kellene vonulnia a közéletből

Pásztor Erzsi (Janka néni) megkapta Orbánéktól a Kossuth-díjat, majd elkezdte szidni Orbán Viktort – Bognár Zsolt jegyzete